Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met deze apps hoef je niets van de Tour de France 2015 te missen

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2015, 16:13 CategorieApplicaties

Morgen gaat in Utrecht de Tour de France 2015 van start en hoewel de eerste twee dagen de renners in Nederland rondrijden en je dus kunt gaan kijken, zullen ze daarna gewoon weer in Frankrijk rondrijden. In dit artikel linken we dus graag naar de beste apps om de Tour te kunnen volgen.

Live op de TV of radio

De meeste digitale tv-providers hebben natuurlijk gewoon apps beschikbaar om op je tablet gebruik te maken van je eigen tv-abonnement en live de Tour de France te volgen. Natuurlijk is het volgen van de live uitzending gewoon het leukste (wij prefereren overigens de commentatoren van Sporza). Ook de radio is een leuke manier om de tour te volgen, zeker als je zelf lekker op de fiets zit. Onze favoriete radio-app is de TuneIN radio, verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. Ook hier raden we Sporza aan om de Tour de volgen.

TuneIN

Download je officiële app van je TV provider (bv KPN, Ziggo of Vodafone) en/of de TuneIN radio-app.

  • TuneIN Radio

Utrecht 2015

Natuurlijk is er ook een officiële app gemaakt waarin je alles rondom de tourstart in Utrecht kunt vinden. De app heeft de simpele naam Utrecht 2015 en is niet heel veel meer dan een uitgebreid programmaboekje in appvorm. Maar dat maakt de informatie die je daar kunt vinden niet minder handig natuurlijk, zeker voor de bezoekers van de Domstad, want er wordt een hoop georganiseerd en gevierd deze dagen! Let wel; deze app kan wel op tablets gebruikt worden maar is niet geoptimaliseerd voor je grotere scherm.

Utrecht

Download de Utrecht 2015 app gratis via onderstaande links.

  • Utrecht 2015

De officiële Tour de France-app

Radio en tv zijn natuurlijk leuk, net als de app van de startplaats, maar uiteindelijk  is de beste plek om alles over de touretappes, tussenstanden en rijders te vinden natuurlijk gewoon de officiële app van de Tour. Vooral in combinatie met een tv- or radio-uitzending heb je het meeste aan de app, of gewoon om aan het begin van de avond even de etappe-uitslag te bekijken en te zien hoe het met de tussenstanden in de klassementen staat.

Tour-de-France-2015

Download de Tour de France 2015 app via onderstaande link.

  • Tour de France 2015
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.