Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Word, Excel en PowerPoint voor Windows 10 uit bèta

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 12:42 CategorieApplicaties

Veel Windows-gebruikers wachten al maanden met smart op Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Maar, het moet ook gezegd worden dat we al veel langer wachten op Microsoft Office-apps die daadwerkelijk goed functioneren op tablets. Gelukkig zijn deze apps nu eindelijk af.

Microsoft laat vandaag weten dat de Office-apps voor Windows 10 – Word, Excel en PowerPoint – nu eindelijk uit de previewfase gehaald zijn. Dit betekent dat de applicaties zo goed als af zijn en in ieder geval zonder bugs moeten werken op alle Windows 10-apparaten. De finalversies kunnen inmiddels gedownload worden door diegenen die een previewversie van Windows 10 gebruiken.

Hoewel de Office-apps voor Windows 10 desktopapplicaties zijn, is het goed om te weten dat ze deze keer daadwerkelijk geoptimaliseerd zijn voor gebruik op touchscreen-apparaten als tablets en smartphones. De apps zijn snel, gemakkelijk in gebruik en vooral ook voorzien van diverse optimalisaties waardoor de bediening met de vingers soepel moet verlopen. Daarbij is er OneDrive-integratie waardoor je eenvoudig verder kunt werken op andere apparaten.

Microsoft Office voor Windows 10 bestaat uit Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile en OneNote. Windows 10-testers kunnen de apps reeds gebruiken en Microsoft belooft regelmatig updates voor de applicaties te zullen uitrollen.

Lees meer over alles dat je moet weten over Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.