Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto X Play: kleiner scherm, grotere batterij dan X Style

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2015, 16:00 CategorieAndroid

Naast de introductie van de Motorola Moto X Style, heeft het bedrijf ook de Motorola Moto X Play aangekondigd, met een 5,5 inch-scherm. Dit toestel heeft een grotere batterij dan de Style, namelijk eentje met een vermogen van 3630mAh.

Motorola Moto X Play gaat 48 uur mee

Op dit moment is er een evenement van Motorola gaande waar het bedrijf zijn nieuwe phablets en smartphones heeft aangekondigd. Het premium model is overduidelijk de Motorola Moto X Style en het goedkopere model werd later geïntroduceerd: de Motorola Moto X Play. De Moto X Play heeft een scherm van 5,5 inch en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels en propt dat grotere scherm in de vertrouwde Moto X-stijl. De phablet heeft een lichtgebogen achterkant, waardoor hij lekkerder in de hand moet liggen.

Als het op camera’s aankomt, lijkt Motorola kosten noch moeite gespaard te hebben aangezien ook dit apparaat wordt voorzien van een camera met maar liefst 21 megapixels. Over die camera wordt gezegd dat die beter is dan de camera’s die je vindt op de phablets en smartphones van Apple, Samsung en Sony. Aan de voorkant van de X Play zit een camera van vijf megapixels, wat geheel volgens moderne standaarden is. Ook beschikt die camera over twee LED-lampjes aan de onderkant, zodat je ook in donkere omgevingen foto’s kunt maken.

Het unique selling point van de Moto X Play moet toch wel zijn batterij zijn met een vermogen van 3630mAh. Dat is 630mAh meer dan zijn premium broer de Motorola Moto X Style. Ook deze batterij staat het toe om in vijftien minuten voor acht uur aan extra batterijduur te verzorgen, ondanks het feit dat-ie al 48 uur meegaat, volgens Motorola. Onder de motorkap zit een Snapdragon 615-processor, geklokt op 1.7 GHz. Tevens is er ruimte voor een microSD-kaart. De X Play moet in augustus uitkomen voor een bedrag van 379 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Hoornaert Vincent
    20 augustus, 2015 om 18:32

    De X style heeft een kleinere batterij dan de x play terwijl the x style een groter scherm en hogere resolutie heeft.
    Vreemde beslissing toch!Of zit hier enige logica achter?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.