Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Surface 3-commercial toont notitie-mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2015, 12:15 CategorieWindows

Microsoft heeft deze week een nieuwe commercial uitgebracht ter promotie van de onlangs gelanceerde Surface 3. De commercial staat in het teken van het nieuwe schooljaar, dat over twee maanden weer van start gaat. De focus ligt dan ook op de notitie-mogelijkheden van de Windows-tablet.

De Microsoft Surface 3 is het kleinere en minder geavanceerde broertje van de Surface Pro 3 en beschikt over een 10.8-inch full hd-scherm. Volgens Microsoft maken het scherm en de Surface Pen-ondersteuning dit apparaat ideaal voor scholieren en studenten. Zo kun je lessen opnemen en tegelijkertijd notities maken, handschrift laten omzetten in getypte tekst en natuurlijk tekeningen bij je notities maken. Niet geheel onbelangrijk is dat je een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal bij je Surface 3 krijgt, wat betekent dat je een jaar lang gratis de apps Word, Excel en PowerPoint kunt gebruiken. De Surface Pen moet overigens wel los aangeschaft worden.

Verder is de Surface 3 voorzien van een volwaardige usb 3.0-poort, een microSD-kaartlezer, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 3,5 megapixel camera aan de voorzijde, maximaal 128GB aan opslaggeheugen en maximaal 4GB aan werkgeheugen. Een overzicht van alle features, specificaties en prijzen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface 3. Lees ook onze Surface 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.