Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Surface (Pro) 3-modellen krijgen snel Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 11:02 CategorieBesturingssystemen

De Surface 3- en Surface Pro 3-modellen die je nu in de winkels vindt krijgen binnenkort de upgrade naar Windows 10, aldus Microsoft. Dat zal echter niet meteen per 29 juli het geval zijn, aangezien dit een tijdrovend proces is voor het bedrijf uit Redmond.

Windows 10 onderweg voor Surface (Pro) 3-modellen in de winkel

Microsoft heeft deze week aangegeven dat je vanaf 29 juli, de releasedatum van Windows 10, pc’s kunt vinden in de winkels met daarop het nieuwe besturingssysteem van het bedrijf uit Redmond. Maar Microsoft wil diezelfde toewijding niet maken voor de Surface (Pro) 3-tablets die je nu in de winkels vindt. Het bedrijf heeft namelijk geen specifieke datum aangegeven waarop we de Windows-tablets met het nieuwe OS kunnen kopen – voorlopig staat daar dus nog even Windows 8.1 op en dien je zelf de upgrade te verzorgen.

As with any Windows launch, we are working quickly to stock shelves with Windows 10 devices, including Surface. While you can expect to see Surface devices running Windows 10 on shelves soon, Windows 8.1 devices still provide an exceptional experience and are easily upgraded to Windows 10 for free. Additionally, all Microsoft Stores have the ability to upgrade new devices to Windows 10 on site.

Wat echter wel kan voorkomen is dat wanneer je een winkel binnenloopt voor een Surface 3 of Surface Pro 3, je naar buiten gaat met een apparaat waar wel Windows 10 op staat. Sommige winkels kunnen je namelijk die service aanbieden en regelen de upgrade voor je. Maar dat betekent dus niet dat die tablets standaard zijn voorzien van Windows 10, aangezien Windows 8.1 voorlopig nog sterk vertegenwoordigd zal zijn. Gelukkig is het gratis upgrade-proces niet heel ingewikkeld, waardoor je het ook prima zelf zou kunnen doen.

Lees alles dat je moet weten over Windows 10.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.