Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Office Mobile apps nu beschikbaar voor Windows 10 tablets

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 10:44 CategorieApplicaties

Staat het nieuwe Windows 10-besturingssysteem al op je tablet? Dan kun je vanaf nu aan de slag met de nieuwe Office-apps van Microsoft. Het bedrijf uit Redmond heeft de Office Mobile apps voor Windows 10 tablets officieel uitgebracht.

Office Mobile is de touchvriendelijke versie van Office 2016, het pakket dat in september van dit jaar verschijnt. De apps Word, Excel en PowerPoint zijn geoptimaliseerd voor het gebruik middels de vingers, op tablets en smartphones. OneNote maakt ook onderdeel uit van het pakket maar zit al standaard in Windows 10 gebakken.

Je kunt Office Mobile vooralsnog alleen gebruiken op tablets die geschikt zijn voor Windows 10, en dus een formaat van 8-inch of groter hebben. Kleinere modellen en smartphones moeten wachten op Windows 10 Mobile, een versie die geoptimaliseerd is voor kleinere schermen. De verwachting is dat deze versie van het besturingssysteem ergens in november uitgebracht wordt.

The Office Mobile apps—Word, Excel, PowerPoint and OneNote—are built from the ground up for touch, offer the familiar experience that Office customers expect, and deliver the capabilities people need for on-the-go productivity on Windows 10 tablets and small screen devices. Across each of the apps, customers will appreciate full fidelity viewing of their Office documents, knowing edits and changes made on any device will render perfectly across all their devices. Tightly integrated with OneDrive, the Office Mobile apps are fully cloud connected, making it easy to access your documents from anywhere, pick up where you last left off, and co-author with others on documents and projects. Your docs are now automatically saved for you, ensuring you won’t lose a change and that others can see your edits as you work together. And there are new intelligent features, like Tell Me, that make it easier for you to do what you want in fewer steps.

Een belangrijke en interessante functie van Windows 10 is Continuum. Hiermee kun je apps op je smartphone of tablet laten schalen naar een groot scherm om zo productief te kunnen werken.

Lees meer over alles dat je moet weten over Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.