Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus One-opvolger krijgt scherm van 5,5 inch

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2015, 14:20 CategorieAndroid

De opvolger van de populaire smartphone OnePlus One krijgt een scherm van 5,5 inch, blijkt uit de certificering door TENAA. De TENAA is de Chinese waakhond die alles met betrekking tot telecommunicatie in de gaten houdt en producten keurt voordat ze uitkomen.

OnePlus Two: een phablet met een 5,5 inch-scherm

De OnePlus Two is gecontroleerd door de TENAA, de Chinese verantwoordelijke voor alles dat met telecommunicatie te maken heeft, en daardoor weten we nu wat de specs worden voor deze opvolger van de populaire smartphone OnePlus One. Zo weten we nu dat de phablet een ovale vingerafdrukscanner krijgt, een camera met autofocus en een knopje aan de zijkant om het geluid mee uit te zetten. Ook weten we dat het apparaat een scherm van 5,5 inch krijgt met een qhd-resolutie van 1440 bij 2560 pixels.

Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 810 octacore-processor, die samenwerkt met de Adreno 430-gpu. Verder vinden we er 4GB aan werkgeheugen, evenals 32GB aan interne opslagruimte, een dertien megapixel-camera aan de achterkant en een acht megapixel-camera aan de voorkant. Ook wordt de OnePlus One-opvolger voorzien van een batterij met een vermogen van 3300 mAh, weten we nu zeker dat het toestel een metalen frame krijgt en zien we dat er gekozen is voor een usb type-c-poort.

Ook krijgt de OnePlus Two ruimte voor maar liefst twee sim-kaarten. Helaas weten we nog een aantal dingen niet, zoals de releasedatum en de prijs van de phablet. De bestuursvoorzitter van OnePlus, Pete Lau, heeft al wel via Twitter laten weten dat het toestel niet duurder zal zijn dan 450 dollar. Ook doet er nu een gerucht de ronde dat het toestel op 27 juli onthuld gaat worden door het bedrijf. Tot die tijd zullen we de prijs en de releasedatum slechts kunnen raden – maar gelukkig is 27 juli al heel dichtbij, dus duurt het wachten niet lang.

  • Delen:

Reacties

  1. Joery
    23 juli, 2015 om 18:09

    Dit weten we al langer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.