Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pac-Man Championship Edition DX uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2015, 10:39 CategorieAndroid

De Japanse spellenuitgever Bandai Namco heeft de game Pac-Man Championship Edition DX uitgebracht voor zowel Android als iOS. Voor Android kost het spel je eenmalig 5,45 euro, terwijl je er op iS 4,99 euro voor betaalt.

De luxe Championship Edition van Pac-Man

Tijdens de jaarlijkse Comic-Con in San Diego, een beurs dat in het teken staat voor alles comic, stripboeken en aanverwante interesses, heeft de Japanse spellenuitgever Bandai Namco laten weten met twee Pac-Man-spellen op de proppen te komen: Pac-Man Friends en Pac-Man Championship Edition DX. Die laatstgenoemde is nu uitgebracht voor zowel Android en iOS, als premium game. Dat betekent dat je eenmalig een bedrag betaalt, het spel downloadt en kunt spelen zonder te worden lastig gevallen door in-app-aankopen.

Pac-Man Championship Edition DX is de opvolger van Pac-Man Championship Edition, die alweer in 2007 verscheen. De Championship Editions lijken veel meer op de traditionele Pac-Man-games in vergelijking met Pac-Man Friends, een game die zwaar leunt op een tilt-besturing (waarbij je dus je smartphone of tablet moet bewegen, zodat Pac-Man op z’n doel af kan rollen). Het enige verschil tussen de originele Pac-Man en de Championship Edition is dat de nieuwe versies flitsende kleuren en gameplay heeft.

Eén van die nieuwe gameplay-ideeën is dat Pac-Man zich veel sneller gaat bewegen naarmate de speler langer speelt en niet af gaat. Pac-Man Championship Edition DX wordt geleverd met drie modi, namelijk Score Attack, Time Attack en Ghost Combo. In totaal biedt het spel 132 levels en tien zones aan. Ook zijn er nieuwe power-ups en en boosters om het spel voor langere tijd interessant te maken. Als je Pac-Man ooit hebt uitgespeeld – en ja, dat kan – dan is de Championship Edition wat voor jou. Dit spel is namelijk erg pittig.

  • Pac-Man Championship Edition DX
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.