Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijzen Samsung Galaxy Tab S 2 en Galaxy Tab E bekend’

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2015, 15:37 CategorieAndroid

Er zijn prijzen naar buiten gekomen voor de Samsung Galaxy Tab S 2 en Samsung Galaxy Tab E, de nieuwste tablets van Samsung. De tablets moeten nog officieel worden aangekondigd, maar dat weerhoudt het geruchtencircuit er niet van toch met prijzen aan te komen zetten.

Zijn de prijzen van Samsung Galaxy Tab-tablets?

Het is alweer een tijdje geleden sinds we een nieuwe aanvulling binnen de Samsung Galaxy Tab S-serie hebben gezien. De eerste twee versies stammen alweer uit juli 2014, dus lijkt het de hoogste tijd voor Samsung om één dezer dagen de opvolgers aan te kondigen. Die opvolgers kunnen mogelijk twee eerder opgedoken versies van de Samsung Galaxy Tab S 2-tablets worden, waarvan er een versie met een scherm van acht inch moet uitkomen en eentje met een scherm van 9,7 inch, die perfect voor het lezen kan worden gebruikt.

Voor die twee tablets zijn de prijzen naar buiten gebracht, ook al moeten het Zuid-Koreaanse bedrijf achter de apparaten hen nog aankondigen. De WiFi-versies van de Samsung Galaxy Tab S 2 zullen respectievelijk 399 euro en 499 euro kosten, voor de acht en 9,7 inch-versies. Wil je toch liever een Tab S 2 9.7 met een mobiele internetverbinding, dan ben je daar 579 euro voor kwijt, een verschil van tachtig euro met de WiFi-versie. Uiteraard moet Samsung deze prijzen nog bevestigen, maar dat doet het ongetwijfeld tijdens de bekendmaking.

De Galaxy Tab E wordt een nieuwe budget-tablet van het bedrijf, net zoals de Galaxy Tab A dat is. Het wordt een tablet met een scherm van 9,7 inch en hij is al in India aangekondigd. Internationaal gaat het apparaat straks weg voor een prijs van 199 euro en daar krijg je dan ook niet de beste specs voor. Naast Android 4.4 KitKat kun je namelijk een TFT lcd-scherm, een 1,3 GHz processor, 1,5GB aan werkgeheugen, 8GB aan interne opslagruimte en een batterij met een vermogen van 5000 mAh verwachten. Een Nederlandse releasedatum is onbekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.