Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Review: Apple Watch

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 14:24 CategorieApple

Tablets Magazine is niet helemaal de plek voor een smartwatch maar toch willen we je onze review van de Apple Watch niet onthouden. Dit slimme horloge van Apple werkt namelijk samen met je iPhone en is dus interessant voor alle iOS-gebruikers. Op Wearables Magazine hebben we vandaag een uitgebreide review van de Apple Watch gepubliceerd.

Smartwatches, oftewel slimme horloges, winnen sinds begin dit jaar enorm aan populariteit. Ook in Nederland zien we steeds meer modellen verschijnen, onder andere van Asus, LG, Sony en Pebble. Natuurlijk blijft ook Apple niet achter met een eigen horloge, de Apple Watch. Op onze zusterwebsite Wearables Magazine vind je alle laatste nieuwtjes op het gebied van wearables, waaronder smartwatches en fitness trackers.

Vanaf vandaag is de Apple Watch in Nederland te koop. Een hoop fans wachten al een tijd op deze mogelijkheid en zullen ongetwijfeld zonder het lezen van deze review al online aan het klikken zijn op de uitvoering die ze besloten hebben te kopen. Toch zullen er ook nog een hoop mensen zijn die nog helemaal niet weten of ze wel of niet zo’n best dure smartwatch van Apple willen. En daarom bekijken we in deze review (delen van) de Apple Watch van dichterbij.

Lees de volledige Apple Watch review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.