Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

S Pen van Galaxy Note 5 gelekt en hij glimt behoorlijk

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2015, 10:24 CategorieAndroid

De S Pen van de Samsung Galaxy Note 5 is al gelekt en de eerste foto’s zijn al online verschenen, waarop we een glimmende stylus zien. Daarnaast is duidelijk te zien dat er aan de bovenkant van de S Pen een knopje zit waar je op kunt klikken.

Dit is de S Pen van de Samsung Galaxy Note 5

Dit weekend zijn er foto’s opgedoken van de S Pen die Samsung gaat leveren bij de Galaxy Note 5. Opvallend aan de stylus die op de foto’s te zien is, is dat het pennetje veel meer glimt dan zijn voorganger. Ook is het zo dat er bovenop de S Pen een knop je te zien is, waarop je ook daadwerkelijk op kunt klikken. Dat kan verschillende doeleinden hebben, maar wij gokken dat het heeft te maken met de auto-eject-functie, die eerder door de geruchtenmolen werd verspreid. Door één klik komt de stylus los van de phablet.

Bovendien zijn er ook al een aantal hoesjes voor de phablet voorbij gekomen. Op die foto’s zagen we wel ruimte voor de stylus, maar geen extra ruimte voor onze vingernagels waarmee we de stylus uit zijn positie haalde. Een auto-eject-functie is dan het meest logische om te verwachten en mogelijk doen we dat dus straks met het knopje bovenop de S Pen. Het is in elk geval niet het knopje voor de Air Command, aangezien we die zien zitten op de schaft van de stylus. Dat is dat smalle knopje aan de zijkant, waar je met je duim op kunt drukken.

Wellicht kan het nog wel een andere functie hebben, bijvoorbeeld om je klembord snel mee te bereiken of andere functies die in de buurt komen van de speciale stylus die je kunt gebruiken met de Microsoft Surface (Pro) 3. Maar het lijkt er echter niet op. Samsung heeft nog niet bekendgemaakt wanneer we de Samsung Galaxy Note 5 kunnen verwachten. Volgens de laatste geruchten is het zo dat de phablet wordt aangekondigd samen met de Galaxy S6 Edge Plus, waar dit weekend een dummy van is opgedoken. Het is nu dus wachten op Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.