Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung brengt Note 5 wel iets eerder uit dan normaal’

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2015, 10:47 CategorieAndroid

Volgens The Wall Street Journal brengt de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung de Samsung Galaxy Note 5 wel iets eerder uit dan in september. Dit blijkt toch echt een hardnekkig gerucht, aangezien die al eens eerder is verschenen én is ontkracht door Samsung.

WSJ: ‘Galaxy Note 5 wordt wél eerder aangekondigd’

De afgelopen jaren heeft Samsung begin september tijdens de IFA in Berlijn telkens een nieuwe Samsung Galaxy Note-phablet gepresenteerd aan het publiek, beginnend met de eerste Galaxy Note die in 2011 alweer uitkwam. Maar dit jaar gaat het toch echt anders lopen, zo meldt The Wall Street Journal. Samsung zou namelijk die release een paar weken naar voren schuiven, zodat de aankondiging alle tijd en ruimte krijgt en niet in botsing komt met de Apple iPhone 6s Plus, die ook ergens in het najaar wordt aangekondigd.

Apple zou namelijk voornemens zijn een nieuw iPhone-model te willen aankondigen tijdens de eigen herfstpresentatie, een korte tijd na de IFA. Dus het lijkt enigszins logisch dat Samsung de spotlight opzoekt wanneer het redelijk rustig is op het internet en in de wereld, namelijk in augustus. Met de redenering is niets mis, ware het niet dat Samsung al heeft gezegd dit niet te zullen doen, toen het gerucht al eens eerder online verscheen. Samsung reageert nooit op geruchten, dus je zou kunnen zeggen dat het bedrijf het ook meent.

Maar aan de andere kan kun je ook goed beargumenteren dat een bedrijf niet zomaar zijn geplande strategie op straat wil hebben liggen, zodat de concurrentie daarmee aan de haal kan gaan. Wanneer de Samsung Galaxy Note 5 nou precies wordt aangekondigd en op de markt wordt uitgebracht, is echter nog niet bekend. Maar als we de geruchten mogen geloven, dan duurt het niet lang meer voordat het toestel officieel wordt aangekondigd. En anders moeten we nog een rustige maand langer wachten – september staat ook alweer om de hoek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.