Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 5-prototype op foto’s te zien

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 12:37 CategorieAndroid

Er zijn twee foto’s opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Note 5 te zien krijgen, inclusief de locatie van de S Pen. Het gaat hier wel om een prototype, dus er kan nog het één en ander worden veranderd aan het uiteindelijke design.

Is dit dan de Samsung Galaxy Note 5?

Aan gelekte informatie geen gebrek als het op de Samsung Galaxy Note 5 aankomt. In de afgelopen weken hebben we allerlei geruchten voorbij zien komen – vanochtend nog schreven we over een Galaxy Note 5 die was opgedoken in een Amerikaanse benchmark, waardoor we erachter kwamen dat het apparaat wordt voorzien van een Exynos-processor en 4GB aan werkgeheugen. Nu zijn er alweer foto’s opgedoken van het apparaat. Het gaat hier wel om een prototype, dus houd er rekening mee dat het design nog kan veranderen.

samsung-galaxy-note-5-gelekte-foto

De bovenstaande foto’s laten weinig dingen zien waar we nog niet eerder over gehoord hebben. Eén van de grootste discussies die momenteel over het apparaat gaande is, gaat over de S Pen die wordt meegeleverd. Op de foto aan de rechterkant zien we het pennetje duidelijk zitten, maar onduidelijk is nog hoe we hem uit de phablet gaan krijgen. Gebeurt dat straks met een automatische eject-functie? Moeten we er op klikken om hem uit zijn holster te krijgen? Of moeten we gaan zitten priegelen met onze duimnagels?

De foto geeft helaas niet genoeg informatie om de discussie te kunnen beëindigen. Het lijkt er op dat er wel ruimte zitten tussen de bovenkant van de S Pen en het metalen frame, waardoor we nu het idee hebben toch met onze nagels te moeten priegelen, maar voor hetzelfde geldt is die extra ruimte daar om ervoor te zorgen dat het plaatsen van de stylus veel gemakkelijker gaat. In de tweede week van augustus zou de Samsung Galaxy Note 5, samen met de S6 Edge Plus en Galaxy Gear A worden aangekondigd – dan weten we het zeker.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Steve Hemmerstoffer
    27 juli, 2015 om 13:03

    Could you please ad a link pointing to the original source?… Thanks… http://www.nowhereelse.fr/galaxy-note5-photos-prototype-108772/

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.