Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt 20 juli nieuwe tablet aan

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2015, 17:06 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten op 20 juli de ‘allernieuwste innovatie op het gebied van tablets’ te gaan introduceren. Wat is nog niet bekendgemaakt door het Zuid-Koreaanse bedrijf, maar gelukkig duurt het niet lang meer voordat we daar achter komen.

Samsung presenteert deze maand nieuwste tablet

De Zuid-Koreaanse fabrikant van smartphones, televisies, tablets en meer, Samsung, heeft laten weten op 20 juli de ‘allernieuwste innovatie op het gebied van tablets’ te gaan presenteren. Wat het voor tablet is, liet het bedrijf in de e-mail niet weten. Wel weten we dat er voorafgaand aan die bekendmaking een persevenement wordt georganiseerd door Samsung, waarbij journalisten de kans krijgen het apparaat uitvoerig te testen. De preview vindt plaats in dezelfde week als de aankondiging van de nieuwe tablet.

Maar welke tablet kan het zijn? Nadat eerder bekendgemaakt werd door het bedrijf dat het portfolio wordt uitgedund dit jaar en er daardoor minder smartphones en tablets op de markt zullen verschijnen met het logo van Samsung voorop, is er toch één tablet die constant in de schijnwerpers staat: de Samsung Galaxy Tab S 2. Dat is de opvolger van de populaire en high-end Galaxy Tab S-serie, die waarschijnlijk in twee formaten gaat worden uitgebracht: eentje met een scherm van acht inch en eentje met een scherm van 9,7 inch.

Aangezien Samsung het hier heeft over de ‘allernieuwste innovatie op het gebied van tablets’, kunnen we er voorzichtig van uitgaan dat het om de opvolgers gaat van de premium Tab S-lijn, die in juli 2014 werd gelanceerd. Eerder kwam op woensdag al naar buiten dat de acht inch- en WiFi-versie van de Tab S 2 399 euro zou kosten, terwijl de 9.7-versie met WiFi 499 euro gaat kosten. De versie met een scherm van 9.7 inch en een mobiele internetverbinding zou 579 euro gaan kosten. Lees in ons archief alles over de laatste geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.