Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt een evenement aan voor 13 augustus

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2015, 11:04 CategorieAndroid

Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor een zelf georganiseerd evenement dat op 13 augustus 2015 zal plaatsvinden. Het enige dat we zeker weten is dat Samsung ‘de volgende Galaxy’ zal aankondigen – meer is er helaas niet bekend.

Samsung Unpacked: 13 augustus 2015

Pak je agenda er maar vast bij, want Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat op 13 augustus 2015 zal plaatsvinden. Het enige dat we zeker weten is dat het evenement plaatsvindt én dat Samsung er ‘de volgende Galaxy’ zal presenteren, maar verder zijn er helaas geen details bekend. Er is nog wel een bewegende afbeelding meegegeven, waaruit op te maken is dat we te maken hebben met de onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge Plus, maar tot de dertiende van augustus is alles nog speculatie.

nexus2cee_Zero2_Google_V21

We denken dat we hier met de Galaxy S6 Edge Plus te maken hebben, omdat de lijnen in de bovenstaande afbeelding heel geleidelijk aan aflopen vanaf de bovenkant van het toestel gezien (ervan uitgaande dat die lijnen een soort doek bovenop ‘de volgende Galaxy’ vormen). Eerder kwam het gerucht al naar buiten dat Samsung de Galaxy S6 Edge Plus meer gaat promoten dan de Galaxy Note 5. Die Edge Plus zou namelijk wereldwijd moeten verschijnen, terwijl de Note 5 in slechts enkele markten wordt uitgebracht.

Dat gerucht werd op maandagnacht Nederlandse tijd ook nog eens verstevigd door een Koreaanse krant die hetzelfde claimt. De Note 5 zou volgens de krant alleen in de delen van de wereld worden uitgebracht waar voorganger Samsung Galaxy Note 4 succesvol was, terwijl de Galaxy S6 Edge Plus dus alle ruimte krijgt om zichzelf te ontplooien. Wat hiervan allemaal waar blijkt te zijn, weten we dus zeker medio augustus. Mogelijk wordt de Note 5 ook tijdens dit event aangekondigd, maar dat lijkt nu een beetje onzeker te worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.