Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung legt handelsmerk S6 Edge+ vast

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2015, 14:07 CategorieAndroid

Samsung heeft de rechten van het handelsmerk S6 Edge+ in handen gekregen, nadat het eerder vorige week de aanvraag indiende. Betekent dit dat de Samsung Galaxy S6 Edge Plus echt aanstaande is of wil het bedrijf simpelweg iedereen voor zijn?

Samsung legt S6 Edge+ vast bij USPTO

We kunnen inmiddels met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid melden dat Samsung binnenkort de Samsung Galaxy S6 Edge Plus op de markt komt, die voorheen nog door het leven ging als de Galaxy S6 Plus. Hoewel de fabrikant officieel nog niets naar buiten heeft gebracht over de phablet, zijn er inmiddels al genoeg geruchten verschenen die het bestaan van het apparaat erkennen. En woensdagmiddag komt naar buiten dat Samsung op 26 juni 2015 een aanvraag heeft ingediend voor het handelsmerk S6 Edge+.

En gisteren heeft het bedrijf dat merk in handen gekregen, waardoor alleen Samsung het mag gebruiken. Dat kom om twee redenen zijn: of we krijgen inderdaad een phablet-versie van de Samsung Galaxy S6 Edge of Samsung wil iedereen voor zijn die aan de haal wil gaan met handelsmerken die Samsung ooit nog wil gebruiken. Je hebt slimme lolbroeken op het internet die van alles willen vastleggen, zodat bedrijven daar later flink veel geld voor moeten betalen wanneer ze een product met die specifieke naam willen lanceren.

Over de specs van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus (dat is een mondvol) weten we mogelijk ook al het één en ander. Zo krijgt het apparaat een Super Amoled dual-edge gebogen display van 5,7 inch, net zo groot als die van de Samsung Galaxy A8. Onder de motorkap zit een Snapdragon 808 hexacore-processor en 3GB aan werkgeheugen, evenals een 3000 mAh-batterij. Ook vinden we daar 32GB aan intern geheugen. Aan de achterkant zit een camera van zestien megapixels en aan de voorkant een camera van vijf megapixels.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.