Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung UK: Geen Lollipop voor Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2015, 9:45 CategorieAndroid

Samsung UK heeft via Twitter laten weten dat het model Samsung Galaxy Note II geen Android 5.0 Lollipop gaat krijgen. Maar dat betekent echter niet dat we hem nog steeds niet in Nederland mogen verwachten.

Geen Lollipop voor Galaxy Note II

De Briste tak van het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung heeft via zijn Twitter-account laten weten dat de Samsung Galaxy Note II geen Android 5.0 Lollipop hoeft te verwachten in het Verenigd Koninkrijk. Dat liet het bedrijf weten in een reactie op een vraag dat via het sociale medium gesteld werd. Een reden werd echter niet gegeven en daarom is het lastig om te bepalen of we hier in Nederland ook geen upgrade naar het nieuwe Android mogen verwachten voor de toestellen. De voorspellingen ogen echter niet goed.

Hoewel Samsung Galaxy Note II al een redelijk gedateerde toestel is, komt het de laatste paar weken toch flink in het nieuws, vanwege geruchten, bevestigingen en tegenvallers als het gaat om de befaamde Lollipop-update. In mei kregen we bijvoorbeeld te horen dat Samsung in het Midden-Oosten de Galaxy Note II niet zou voorzien van Lollipop. Even later kwam naar buiten dat de Note II wel weer in Spanje de update zou krijgen en ook Marokko, Dennenmarken en Portugal kunnen erop rekenen de overstap te maken.

De Samsung Galaxy Note II is een phablet met een scherm van 5,5 inch, met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een quadcore-processor, geklokt op 1,6GHz. Verder is aanwezig 2GB aan werkgeheugen, 16GB, 32GB of 64GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden, Wifi, 3G/4G, NFC ondersteuning en Bluetooth 4.0. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel camera voor video’s en foto’s, terwijl op de voorzijde een 1.6 megapixel camera voor videogesprekken te vinden is.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note II
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.