Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Seriemanagement-app TVShow Time krijgt fikse update

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2015, 14:40 CategorieAndroid

De app waarmee je heel goed kunt bijhouden welke serie je volgt en afleveringen hebt gekeken, TVShow Time, heeft een flinke update gehad. Het design is er zowel visueel als qua gebruikersgemak op vooruitgegaan en maakt nu beter gebruik van het sociale aspect.

TVShow Time: de app voor alle serieliefhebbers

De app TVShow Time is voor het weekend al van een update voorzien, maar hij is er bij ons even doorheen geglipt. Daarom besteden we er alsnog een bericht aan, niet in de laatste plaats omdat de update zo groot is. TVShow Time is bijna een must-have voor elke serieliefhebber. Zonder deze app was ondergetekende al lang de draad kwijt qua series; Excel-bestandjes zijn leuk, maar lang niet altijd overzichtelijk. TVShow Time neemt alles voor zijn rekening. Jij als gebruiker hoeft alleen maar aan te geven welke series en afleveringen je kijkt.

Dat is het. De app is ontzettend simpel in gebruikt te nemen, terwijl het een enorm overzicht aanbiedt van wat je kijkt en nog moet kijken en je helpt herinneren bij welke aflevering je ook alweer was. Onlangs heeft de app dus een update gehad voor zowel Android als iOS, waardoor we qua design bijna met een compleet nieuwe app te maken hebben. TVShow Time is er enorm op vooruitgegaan en lijkt designelementen te combineren van iOS 8 en Android 5.0, zonder daarbij zijn eigen gezicht te verliezen; het is enorm kleurrijk.

Bovendien heeft TVShow Time nu een veel beter sociaal aspect. Je kunt nu in een handig overzicht (een timeline, als het ware) bekijken wat je vrienden hebben bekeken en daarop reageren. Voorheen moest je daarvoor iemands profiel apart bezoeken en dat deed eigenlijk niemand, waardoor TVShow Time een behoorlijk eenzame ervaring opleverde, ondanks de levendige community van een half miljoen mensen. Persoonlijk kan ondergetekende niet meer zonder deze app en kan ik hem aan iedereen aanraden die veel series kijkt.

  • TVShow Time
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.