Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Dash 2: Sonic Boom opgedoken in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2015, 10:13 CategorieAndroid

Sega heeft het vervolg op het uitermate populaire spel Sonic Dash uitgebracht, getitel Sonic Dash 2: Sonic Boom.  Deze rengame haalt veel inspiratie uit de Wii U- en Nintendo 3DS-exclusieve titels Sonic Boom, waar fans van de serie ontzettend kromme tenen van hebben gekregen.

Sonic Dash 2: Sonic Boom – inclusief Sticks

De Japanse speluitgever Sega heeft stilletjes de game Sonic Dash 2: Sonic Boom uitgebracht op Android, maar op moment van schrijven zijn er maar bar weinig (of misschien zelfs wel geen) Android-systemen die het spel kunnen afspelen. Persoonlijk heb ik vier Android-apparaten in mijn lijst staan, waarvan twee moderne, en allebei worden ze niet gepakt. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met een soft launch en is de game niet beschikbaar in Nederland, maar omdat Sega niets bekendmaakt, kunnen we dat niet met zekerheid zeggen.

Sonic Dash 2: Sonic Boom is een soort combinatie tussen het populaire en leuke Sonic Dash en de tegenvallende (exclusieve) gameserie Sonic Boom op Wii U en Nintendo 3DS. Het thema van de game is volledig gebaseerd op de televisieserie die samen met de games is uitgebracht en bevat locaties en personages uit de franchise, inclusief het nieuwe personage Sticks. Sonic Dash 2 is een 3D endless runner spel, net als zijn voorganger, en bevat een aantal feature die het origineel niet heeft, zoals de optie om met drie personages tegelijkertijd te spelen.

Ook zijn er bewegingsgevoelige controls (nooit fijn in een game waar reactiesnelheid een vereiste is), nieuwe vijanden en obstakels en natuurlijk nieuwe omgevingen. Mocht je er geen last van hebben dat Sonic en Co. en zo belachelijk uitzien en vond je Sonic Dash echt tof – en Sonic Runners dan weer niet – dan kunnen we je deze game mogelijk aanbevelen. Maar omdat hij nog niet verkrijgbaar is, kunnen we dat nog niet met zekerheid zeggen. De verwachting is dat dit spel ook naar iOS en Windows komt, wanneer hij echt beschikbaar is.

  • Sonic Dash 2: Sonic Boom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.