Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia C5 Ultra krijgt randenloos design

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 11:17 CategorieAndroid

De Sony Xperia C5 Ultra, een phablet met een scherm van 5,5 inch, krijgt een randenloos design – dat is te zien op een gelekte afbeelding. Naast die afbeelding is er nog veel meer informatie gelekte over de aankomende phablet van Sony.

Sony Xperia C5: phablet zonder bezel

Het is niet de eerste keer dat we iets over de Sony Xperia C5 te horen krijgen. Voorheen ging de phablet door het leven als de Sony Lavender. Op maandagochtend komt naar buiten dat het toestel een randenloos design meekrijgt. Dat blijkt althans uit gelekte informatie over het toestel, waar we niet alleen een duidelijk afbeelding te zien krijgen maar ook nog duidelijk te weten komen wat voor specs het apparaat krijgt. En we weten ook welk modelnummer van Sony Xperia C5 Ultra krijgt, namelijk E5553.

sony-xperia-c5-ultra-lek-groot

De Sony Xperia C5 Ultra moet een nieuwe toekomst voor Sony-smartphones en -phablets gaan inluiden met dit nieuwe design, aangezien er vaak kritiek op andere Sony-toestellen was door de brede randen aan de zijkanten. De C5 Ultra wordt voorzien van een camera met een flitser, een speaker aan de voorkant, een fysiek knopje voor de camera, een microSD-kaartgleuf en heeft ruimte voor een nanosim-kaart. Die twee kaartjes gaan er aan de zijkant in van het apparaat – aan de rechterkant om precies te zijn (van achteren gezien).

Over de Sony Xperia C5 Ultra wordt gezegd dat het een phablet wordt met een scherm van 5,5 inch, inclusief een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Door het gebrek aan brede randen wordt verwacht dat het toestel een stuk dunner wordt dan al zijn voorgangers. Onder de motorkap zit mogelijk een MediaTek MT6752 SoC en 2GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterkant zou er eentje moeten zijn van dertien megapixels en de camera aan de voorkant zou vijf megapixels krijgen. Volgende maand wordt de C5 Ultra aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.