Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specs van LG G Pad 2 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 10:19 CategorieAndroid

Er zijn specs opgedoken van de LG G Pad 2. LG heeft deze tablet nog niet aangekondigd, maar dat kan binnenkort gebeuren. Over de LG G Pad 2 wordt gezegd dat het de opvolger gaat worden van de LG G Pad 8.3 en dat-ie in oktober wordt uitgebracht.

Is dit de LG G Pad 2?

Daar waren ze opeens: mogelijke specs voor de onaangekondigde, maar aankomende LG G Pad 2. Deze tablet krijgt volgens de nieuwste geruchten een scherm van 8,3 inch, waardoor het idee is ontstaan dat dit nog wel eens de opvolger van de bijna twee jaar oude LG G Pad 8.3 zou kunnen zijn. Zoals de naam van dat apparaat al doet vermoeden, heeft de LG G Pad 8.3 (recensie) ook een scherm van 8,3 inch. Het scherm van de LG G Pad 2 zou overigens een resolutie krijgen van 1080 bij 1920 pixels, wat helemaal niet verkeerd is.

Onder de motorkap zou de LG G Pad 2 een Qualcomm Snapdragon 805-processor krijgen, inclusief een quadcore-cpu en een Adreno 420-gpu. Tevens krijgt de tablet werkgeheugen van 3GB en intern geheugen van 32GB, maar onduidelijk is nog of we ook dat interne geheugen kunnen uitbreiden met een microSD-kaart. Vergeleken met de LG G Pad 8.3 zijn het op zich geen verkeerde specs, aangezien het originele model het moest doen met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen. De Pad 8.3 heeft wel een microSD-kaartgleuf.

Verder schijnt het apparaat volgens de geruchten een camera van acht megapixels aan de achterkant te krijgen en een camera van vijf megapixels aan de voorkant, voor de betere selfies en natuurlijk videochats. Daarnaast wordt de LG G Pad 2 naar alle waarschijnlijkheid geleverd met Android 5.1 en zou het apparaat in oktober al op de markt moeten uitkomen. Op dat moment zou de LG G Pad 8.3 al twee jaar op de markt zijn, aangezien die tablet ook in oktober werd uitgebracht. Mogelijk wordt de tablet binnenkort aangekondigd.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.