Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TabZoo presenteert tablethoesjes met gratis MyPal App

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2015, 17:16 CategorieAccessoires

TabZoo, een producent van hoesjes voor tablets, introduceert een nieuwe tablethoes gericht op kinderen, die samenwerkt met de My Pal-app. De My Pal-applicatie werkt samen met de tablethoezen en is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Deze TabZoo-tablethoes voor kids brengt de tablet tot leven

De tablet is steeds vaker een product waar jonge kinderen vroeg mee in aanraking komen. En waarom ook niet? Het leert kinderen om te gaan met de interface van de toekomst, waarmee je dingen tevoorschijn haalt door te tikken, tappen, vegen en bewegen. Het stelt kinderen in staat zelfstandig video’s te vinden door middel van spraakherkenning en laat die kids ook nog eens de nieuwste games spelen. Dat allemaal terwijl je als ouder of verzorger nog steeds moet opletten dat niet per ongeluk je creditcard geplunderd wordt.

Want ja, dat verhaal hebben we allemaal wel eens gehoord. Dat neemt echter niet weg dat de tablet een populair product onder kinderen is. Om zo’n tablet langer mee te laten gaan, doe je er soms goed aan een hoes te kopen. TabZoo brengt deze maand nieuwe tablethoesjes op de markt, die kunnen communiceren met de gratis My Pal-app, die je kunt downloaden uit Google Play of de App Store, afhankelijk van de tablet die je thuis hebt liggen. De dieren in de vorm van tablethoezen kunnen geluid maken en met de digitale ogen bewegen.

Uitleg-MyPal-app

De bovenstaande video legt uit hoe het proces werkt. Jij, of je kind, stelt de ogen in die het diertje voorop de tablet moet krijgen en dat is eigenlijk alles. De tablethoes is beschikbaar voor kleine tablets van 7 of 8 inch en voor grote tablets van 10 tot 11 inch. Wanneer de TabZoo-hoes beschikbaar is, heb je de keuze uit drie varianten: kat, tijger of aap. TabZoo is geen vreemde als het aankomt op bescherming: het bedrijf maakt ook onder meer tablettassen, tablet cases en nog een aantal tablethoezen, naast hoofdtelefoons en andere accessoires.

  • My Pal
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.