Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

This War of Mine verkrijgbaar voor Android, nog niet voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 12:36 CategorieAndroid

De populaire pc survival game This War of Mine is nu beschikbaar voor moderne Android-tablets. Oudere modellen vallen buiten de boot. Ook is het zo dat er op het moment van schrijven nog geen iOS-versie beschikbaar is – of die nog komt, is niet zeker.

This War of Mine – nu beschikbaar voor moderne Android-tablets

De populaire survival game van 11-bit Studios, This War of Mine, is nu verkrijgbaar voor moderne Android-tablets. Heb je dus al een ouder model, dan loop je deze game helaas mis. Voorheen was het spel al vooruit te bestellen via Google Play, waarbij de ontwikkelaar vijftien procent van de inkomsten in die pre-order-periode gaat doneren aan het goede doel War Child. This War of Mine speelt zich af een periode van oorlog, waar jij als overlevende moet zien te overleven in een grauwe, grijze wereld – en dat maakt indruk.

Je speelt dit keer niet met een soldaat, maar met een gewone burger die het moet zien te redden in een ten ondergegane wereld. Je dient gebouwen af te gaan op zoek naar eten, drinken en spullen die je kunt gebruiken en moet onderweg ook heel moeilijke keuzes gaan maken. Je hebt ook de mogelijkheid om te wisselen van personage binnen de groep waarin je je bevindt, maar krijgt desalniettemin steeds met keuzes te maken die het verschil kunnen maken tussen leven of dood – alles heeft een consequenties in This War of Mine.

Grzegorz Miechowski, bestuursvoorzitter bij 11-bit, omschrijft de game als volgt.

This War of Mine is a profound experience, unique in the way it pictures war through civilian eyes. It’s rare for a mobile game to approach such an emotional and serious topic, so we wanted to do something special for the Android edition of This War of Mine.  War Child is an amazing organization that has helped countless children, and we are proud to offer 15% of all Android pre-order proceeds to aid their cause.

De game is nu te downloaden voor moderne Android-tablets en is nog niet beschikbaar voor iOS – het is ook niet met zekerheid te zeggen of dit ook zal gaan gebeuren. This War of Mine is nu met 33 procent korting te koop en kost je eenmalig 9,99 euro.

  • This War of Mine
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.