Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba geeft informatie over Windows 10-upgrade voor laptops en convertibles

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2015, 10:46 CategorieWindows

Toshiba laat vandaag weten dat de nieuwe serie Windows-apparaten vanaf 29 juli 2015 geüpgraded kan worden naar Windows 10. Daarnaast kunnen veel bestaande Toshiba-apparaten uit 2013 en 2014 ook geüpgraded worden vanaf 29 juli.

Microsoft gaf onlangs aan dat Windows-apparaten vanaf 29 juli de upgrade naar Windows 10 kunnen verwachten maar dat het voor veel mensen een aantal weken kan duren voordat de upgrade beschikbaar is. Gebruikers van een Toshiba laptop of convertible krijgen echter direct toegang tot het nieuwe besturingssysteem, zo laat de fabrikant weten.

Vanaf 29 juli kan op alle nieuwe Windows-producten van Toshiba uit 2015 de gratis upgrade geïnstalleerd worden, inclusief de series Satellite C, Satellite L en Satellite P en de Satellite Click Mini, die eerder dit jaar op de markt verschenen. Veel van deze nieuwe modellen zijn speciaal ontwikkeld om maximaal te kunnen profiteren van de belangrijkste functies van Windows 10 en zijn opgebouwd uit hardware en andere componenten die garant staan voor goede prestaties. Ze zijn voorzien van twee microfoons voor de beste Cortana-ervaring en bovendien zijn ze geoptimaliseerd met heldere spraakregistratie en een sneltoets op het toetsenbord voor het starten van de digitale assistent van Microsoft. Cortana leert zijn gebruiker kennen en maakt hem het leven gemakkelijker door bijvoorbeeld verkeersinformatie weer te geven, intuïtief zoeken op internet mogelijk te maken en herinneringen te sturen over komende gebeurtenissen.

Klanten met een model uit het bestaande Toshiba-assortiment uit 2014 kunnen Windows 10 vanaf de algemene beschikbaarheidsdatum van de upgrade installeren en de meeste modellen kunnen zelfs al meteen geüpgraded worden. Toshiba ondersteunt tevens de upgrade naar Windows 10 bij modellen uit 2013 door binnen zes maanden na de algemene beschikbaarheidsdatum bijgewerkte besturingselementen en andere software te leveren.

Lees meer over alles dat je moet weten over Windows 10.

 • Delen:

Reacties

 1. Bruno De Deyne
  09 november, 2015 om 21:05

  Sinds de download van Windows 10 op mijn Satellite C670 kan ik niet meer scannen met mijn printer Brother DCP-J140W. De laptop herkent mijn ereader Tolino ook niet meer, noch mijn fotocamera Traveler DC 7900.
  Op het internet vind ik ook geen oplossing.

  Graag een oplossing aub

  dank bij voorbaat

  Bruno De Deyne

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.