Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Satellite Click 10 is een Surface 3-concurrent

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2015, 10:12 CategorieWindows

Toshiba heeft deze week in diverse landen de nieuwe Satellite Click 10 aangekondigd. Deze hybride laptop/tablet draait op Windows 10-software en moet de concurrentie aangaan met de Microsoft Surface 3.

De Toshiba Satellite Click 10 is de grotere broer van de begin dit jaar gelanceerde Satellite Click Mini. De hybride is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Z5-Z8300-processor terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden.

Verder komt de Satellite Click 10 met Bluetooth 4.1 en WiFi 802.11n voor draadloze communicatie, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een microHDMI-poort, een microUSB-poort, twee volledige usb 2.0-poorten en stereospeakers. Het keyboarddock kan losgekoppeld worden om het scherm als stand-alone tablet te gebruiken.

Qua specificaties is de Microsoft Surface 3 iets interessanter maar Toshiba levert dus standaard een keyboarddock mee. De hybride moet in augustus op de Amerikaanse markt komen voor een prijs vanaf 379 dollar. Hiervoor krijg je de 32GB-versie. De 64GB-versie gaat 449 dollar kosten. Of en wanneer de Satellite Click 10 naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:
Toshiba Satellite Click 10
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.