Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ubisoft kondigt Rayman Adventures aan

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2015, 10:54 CategorieAndroid

De Frans-Canadese spelontwikkelaar en -uitgever Ubisoft heeft een nieuw Rayman-spel aangekondigd, namelijk Rayman Adventures. De trailer noemt alleen een iOS-versie, maar Android zal in dit geval ongetwijfeld niet worden overgeslagen.

Rayman Adventures: een nieuw spel uit de stallen van Ubisoft

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het bedrijf binnenkort een nieuw spel voor mobiele platformen zal uitbrengen, genaamd Rayman Adventures. De nieuwe game is aangekondigd op het YouTube-kanaal van de spellenboer en daardoor weten we direct wat we ervan mogen verwachten. Net zoals Rayman Origins en Rayman Legends wordt Rayman Adventures een platformer, maar niet eentje waarbij de held automatisch loopt. Je hebt dus de ruimte om de omgeving wat te verkenning, op zoek naar de vele verstopte geheimen.

In Rayman Adventures heb je het doel de Incrediballs te redden. In het spel is het betoverde bos in nood, aangezien de oeroude eieren, die de heilige boom in leven houden, zijn gestolen en verspreid over heel het land. Aan Rayman en zijn vrienden de taak om die eieren terug te halen. Hoeveel vrienden dit keer meedoen is nog onduidelijk, maar in de bovenstaande trailer komen we in elk geval de Viking Barbara tegen, die we kennen uit eerder delen binnen de nieuwe Rayman-franchise, die zo haar eigen vaardigheden heeft.

Verder weten we dat het spel sowieso naar iOS komt, maar Android zal niet worden overgeslagen. De trailer maakt alleen melding van het iOS-platform en dat kan te maken hebben met het feit dat Apple geen melding van andere platformen in de trailers binnen de App Store wil zien, terwijl Google daar toch minder moeite mee heeft. Waarschijnlijk komt de game dus ook gewoon uit voor Android. De prijs wordt mogelijk 2,99 dollar / euro, zoals de laatste twee games in de franchise, Origins en Legends, ook waren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.