Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video met OnePlus 2 in actie verschijnt online

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2015, 16:07 CategorieAndroid

De opvolger van de OnePlus One is te zien in een gelekte video, twee dagen voor de officiële aankondiging.

OnePlus 2

De opvolger van de immens populaire OnePlus One wordt al maandenlang stukje voor stukje onthuld door OnePlus, het bedrijf achter de krachtige telefoon met een zeer aantrekkelijke prijs. Afgelopen week kregen we de eerste volledige foto’s te zien van de phablet, afkomstig van een certificering door TENAA. De TENAA is de Chinese waakhond die alles met betrekking tot telecommunicatie in de gaten houdt en producten keurt voordat ze uitkomen. Maandag wordt de telefoon officieel onthuld, op een speciale manier: je kunt met Google Cardboard, Google’s goedkope VR-bril, de aankondiging van de OnePlus 2 in 360 graden bekijken. De officiele app die je daarvoor nodig hebt is al in de Play Store te vinden, en als je geen Cardboard hebt kun je als het goed is de aankondiging ook gewoon op je computer bekijken.


Je hoeft echter niet tot maandag te wachten om de OnePlus 2 in actie te zien, want een video van vijf minuten verscheen dit weekend opeens op Youtube. Alles wijst erop dat de telefoon in de bovenstaande video ook inderdaad de Oneplus 2 is: de fingerprint-scanner is te zien, er is een OnePlus-kabeltje, en het ontwerp van de telefoon komen overeen met de eerder gelekte afbeeldingen. Naast de OnePlus 2 zelf is er niet heel veel te zien, en de tekst in de video is in het Chinees. De uploader van de video gebruikt een benchmark-app om de specificaties van de OnePlus 2 te testen, met als resultaat een AnTuTu-score van 49221. Dat is ietsje lager dan wat de HTC One M9 scoorde met dezelfde processor als de OnePlus 2.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.