Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Mobile verschijnt in november

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2015, 11:50 CategorieBesturingssystemen

Sinds gisteren is Windows 10 officieel beschikbaar en kun je dus aan de slag met het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Het kan een paar dagen tot weken duren voordat de update beschikbaar is voor jouw apparaat maar als je op de tablet- en smartphoneversie van Windows 10 wacht moet je nog wat langer geduld hebben.

Windows 10 is inmiddels beschikbaar voor onder meer laptops, convertibles, desktop pc’s en tablets met een groot scherm. De versie voor smartphones en tablets met een klein scherm laat nog even op zich wachten. Deze versie gaat onder de naam Windows 10 Mobile en bevat diverse optimalisaties voor het kleine scherm.

Wanneer Windows 10 Mobile exact zou verschijnen was nog niet duidelijk, maar een leidinggevende bij Microsoft in Zuid-Afrika laat deze week meer informatie doorschemeren. Anthony Doherty, Windows en Surface Business Group Lead bij Microsoft SA, laat weten dat de mobiele versie van Windows 10 ergens in november uitgebracht zal worden.

Obviously, there’s some duplication in engineering, sales and marketing, but it doesn’t change our strategy around mobility. Windows 10 Mobile is coming and it’s coming strong… Our core platform is Windows 10. It’s mobile in nature, not just the device, but the experience people will have. So there’s a big emphasis on the… mobile phone side of it. But there’s more thunder on that coming later in the year.

Lees meer over alles dat je moet weten over Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.