Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xbox One SmartGlass krijgt update op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2015, 12:36 CategorieAndroid

Microsoft heeft de Xbox One SmartGlass-app (nog steeds in bèta) voorzien van een nieuwe update die nu te downloaden is voor Android en iOS. Met de update is het mogelijk om schermafbeeldingen te bekijken, te delen en op te slaan.

Download nu de update voor Xbox One SmartGlass op Android en iOS

Microsoft heeft de Xbox One SmartGlass-applicatie voor Android en iOS, die momenteel nog steeds in bèta is, voorzien van een kleine, maar handige update. Wanneer je die update hebt gedownload en geïnstalleerd op Android of iOS, dan ben je in staat om je gemaakte schermafbeeldingen (screenshots) te bekijken, te delen en op te slaan op je mobiele apparaat. Dit is al mogelijk in de Xbox One SmartGlass-app voor Windows 10; tot deze update uitkwam was het voor Android- en iOS-bezitters niet mogelijk de screens te bekijken.

Je vindt de schermafbeeldingen straks in de Activity Feed, je profiel evenals in de Capture Hub. Microsoft heeft aangegeven dat dit een veelgevraagde feature is en wil hiermee aantonen daadwerkelijk naar de community te luisteren als het om nieuwe functies voor de SmartGlass-app gaat. Microsoft doet hetzelfde voor het besturingssysteem die we tegenkomen op de spelcomputer zelf, waar gebruikers middels het Preview-programma nieuwe functies kunnen testen en voorstellen, voordat ze volledig geïmplementeerd worden.

De Xbox One SmartGlass-applicatie is voor iedereen te downloaden met een Android-apparaat en de update zou dan ook elk moment aan kunnen komen. Mocht je de SmartGlass-app op je iPad willen installeren, dan hebben we slecht nieuws: die versie is alleen beschikbaar in een gesloten bèta waar je je op dit moment niet voor kunt aanmelden. De update voor Android is nu te downloaden vanuit Google Play. Zo niet, dan moet je nog heel even wachten, aangezien de update op elk moment kan verschijnen voor iedereen.

  • Xbox One SmartGlass Bèta
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.