Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zen Studios lanceert Mars-tafel voor Zen Pinball HD

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2015, 12:34 CategorieAndroid

Zen Studios, de maker van Zen Pinball en Castlestorm, heeft een nieuwe tafel gelanceerd voor Zen Pinball HD voor Android en iOS: de Mars-tafel. Die is via een in-app-aankoop te koop op beide platformen en biedt dezelfde soort gameplay die je tot nu toe gewend bent.

Mars-tafel nu beschikbaar in Zen Pinball HD

Zonder al te veel commotie heeft Zen Studios de Mars-tafel gelanceerd voor Zen Pinball HD, één van de beste flipperkastspellen ooit gemaakt. De Mars-tafel was al even beschikbaar voor de spelcomputers waarop je Zen Pinball kunt spelen en is nu dus ook beschikbaar voor mobiele platformen. De Mars-tafel brengt de speler naar het jaar 2100, waar de mens voor het eerst stappen zet op de grote, rode planeet. Jij bent de commandant van de missie en moet je groep heelhuids de reis en tocht laten overleven op Mars.

Deze flipperkasttafel werkt in principe net als alle andere tafels van Zen Pinball HD. Je moet niet alleen maar punten scoren, maar ook missies uitvoeren (die weer extra punten opleveren…) en speciale knoppen zien te bereiken. Je krijgt onderweg wat hints over enkele geheimen, maar moet ze toch echt zelfs zoeken en vinden. Ondertussen geniet je van alle animaties in hoge kwaliteit, een hotseat multiplayer en natuurlijk volop kansen voor bonuspunten. De Mars-tafel is nu beschikbaar als in-app-aankoop voor Zen Pinball HD.

Ondertussen heeft Zen Studios ook al de volgende tafel aangekondigd. Ant-Man van Marvel maakt namelijk zijn opwachting voor de game en treedt daarmee enkele andere superhelden uit het Marvel-universum in de voetsporen. Wil je nog enkele tips met betrekking tot toffe flipperkasten voor Zen Pinball HD? We hebben drie tafels op een rij gezet, die allemaal de moeite waard zijn. Uiteraard kun je ook gewoon de productenpagina van Zen Studios opzoeken in de app stores en daar de tafel naar keuze uitkiezen, downloaden en spelen.

  • Zen Pinball HD
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.