Zomeractie: Win een Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2

29 juli 2015 1 Minuut 8 Reacties
Logi-Blok-review

Samen met Logitech verloten we de Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2, een case die je tablet tegen bijna alles beschermt.

Het houdt maar niet op; deze zomer geven we verschillende mooie producten weg. Na onder meer een tablet van Medion en een phablet van Honor mogen we vandaag een fraaie accessoire voor de iPad Air 2 weggeven. Samen met Logitech verloten we de Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2.

Logi BLOK Protective Case

De Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2 biedt dezelfde bescherming tegen vallen als de Logi BLOK Protective Shell. De case beschikt daarnaast over een ‘any angle’-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. Wanneer de case gesloten is, biedt deze bescherming tegen vallen of stoten. De Logi BLOK Protective Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 69,99 euro.

De afgelopen tijd hebben we de Logi BLOK cases uitgebreid getest en onze ervaringen lees je in de Logi BLOK cases review. De accessoire heeft een adviesprijs van 69,99 euro meegekregen en ligt vanaf volgende maand in de Nederlandse winkels.

Hoe maak je kans?

Samen met Logitech geeft Tablets Magazine de Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2 weg. Je kunt heel simpel meedoen met deze zomeractie door onder dit bericht een reactie achter te laten met een goede reden waarom jij deze zomer deze accessoire goed kunt gebruiken. Vergeet niet een geldig e-mailadres te gebruiken zodat we contact met je kunnen opnemen, en dit artikel via één van de social media-kanalen (onderstaande knoppen) te delen.

Deze actie loopt tot en met maandag 3 augustus 13.00. De winnaar wordt in dit artikel bekendgemaakt.

Winnaar!

De winnaar is bekend. NRJ, gefeliciteerd met jouw case! We nemen contact met je op.

Reacties (8)