Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zomeractie: Win een Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2015, 10:15 CategorieActies

Het houdt maar niet op; deze zomer geven we verschillende mooie producten weg. Na onder meer een tablet van Medion en een phablet van Honor mogen we vandaag een fraaie accessoire voor de iPad Air 2 weggeven. Samen met Logitech verloten we de Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2.

Logi BLOK Protective Case

De Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2 biedt dezelfde bescherming tegen vallen als de Logi BLOK Protective Shell. De case beschikt daarnaast over een ‘any angle’-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. Wanneer de case gesloten is, biedt deze bescherming tegen vallen of stoten. De Logi BLOK Protective Case is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Logi-blok-case

De afgelopen tijd hebben we de Logi BLOK cases uitgebreid getest en onze ervaringen lees je in de Logi BLOK cases review. De accessoire heeft een adviesprijs van 69,99 euro meegekregen en ligt vanaf volgende maand in de Nederlandse winkels.

Hoe maak je kans?

Samen met Logitech geeft Tablets Magazine de Logi BLOK Protective Case voor de iPad Air 2 weg. Je kunt heel simpel meedoen met deze zomeractie door onder dit bericht een reactie achter te laten met een goede reden waarom jij deze zomer deze accessoire goed kunt gebruiken. Vergeet niet een geldig e-mailadres te gebruiken zodat we contact met je kunnen opnemen, en dit artikel via één van de social media-kanalen (onderstaande knoppen) te delen.

Deze actie loopt tot en met maandag 3 augustus 13.00. De winnaar wordt in dit artikel bekendgemaakt.

Winnaar!

De winnaar is bekend. NRJ, gefeliciteerd met jouw case! We nemen contact met je op.

 • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Reacties

 1. Maarten
  29 juli, 2015 om 12:54

  Allereerst wederom een leuke actie!
  Mijn jongste heeft een Ipad air2 met een niet al te beste case. Dus deze zou zeer welkom zijn. Leuke kleurtjes en ook nog eens valbestendig. Ideaal voor kind die veel met tablet speelt.

 2. Ron
  29 juli, 2015 om 20:40

  Dit is een grappige case om vooral mijn vrienden voor de gek te houden, omdat ze denken dat ik na verschillende ipads overgestapt ben op een Microsoft Surface tablet.

 3. NRJ
  29 juli, 2015 om 21:17

  Leuke aktie, nauwelijks nog verkrijgbaar en hier al te winnen, super!
  Het is ook nog eens de perfecte kleur voor mijn vriendin die haar iPad altijd onbeschermd ronddraagt omdat er geen mooi hoesje zou zijn.

 4. SRK
  30 juli, 2015 om 16:16

  Tot nu toe heb ik nog geen iPad (Air 2) gekocht, omdat ik hem (of haar?)wat koud en glad vond. En bij het vasthouden van de iPad van anderen kreeg ik na verloop een lamme arm. De Blok Case lost deze probleem op. Ten eerste is de iPad nu lekkerder vast te houden en kan ook nog neergezet worden in iedere gewenste hellingshoek. Eigenlijk hoort hoort de Blok case standaard bij een iPad te worden geleverd.

 5. Maaike
  31 juli, 2015 om 11:37

  Leuke actie! Ik doe graag mee omdat ik mijn ipad air 2 mee wilt nemen op vakantie. Dan kan ik wel wat bescherming gebruiken!

 6. Haaitje
  31 juli, 2015 om 11:38

  Graag wil ik de case winnen want ik ga veel naar buiten met mn tablet en daardoor bestaat de kans dat hij kapot gaat. Deze case kan me daarvoor beschermen.

 7. Marit
  02 augustus, 2015 om 12:04

  Dat lijkt me reuze handig en goed als bescherming tijdens mijn vakantietrip

 8. Linda
  02 augustus, 2015 om 16:28

  Ik ga helemaal uit mijn dak met een gave case van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, een gave en stoere Logi Blok Protective case (liefst in zwart) die kans is helaas super klein, maar met dagelijks http://www.tabletsmagazine.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een echte winnaar te zijn!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.