Zomeractie: Win een Medion Lifetab P8911 tablet

10 juli 2015 1 Minuut 55 Reacties
Medion Lifetab P8911 review-feature

Samen met Medion geven we deze week een Medion Lifetab P8911 weg. Wil je kans maken op deze Android tablet? Lees dan snel verder.

De vakantie is voor veel Nederlanders weer aangebroken en dat betekent dat we flink wat uitgeven aan uitjes, trips, vakanties en lekker eten en drinken. Als er niks meer over is voor een nieuwe tablet dan hebben we iets interessants voor je. Samen met Medion geven we deze week namelijk een Medion Lifetab P8911 weg.

Medion Lifetab P8911

De Medion Lifetab P8911 is een 8.9-inch tablet, draaiend op het Android-besturingssyteem. Dit model is voorzien van verschillende indrukwekkende specificaties, waaronder een ips lcd-display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie, een Intel Atom-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook zijn WiFi, hdmi, usb, Bluetooth, gps en infrarood aan boord.

De afgelopen tijd hebben we de Medion Lifetab P8911 uitgebreid getest en onze ervaringen lees je in de Medion Lifetab P8911 review. Ook vind je hier een overzicht van alle specificaties en features. De tablet heeft een adviesprijs van 199 euro meegekregen en ligt bij diverse winkels, waaronder de website van Medion zelf, in de schappen.

Hoe maak je kans?

Samen met Medion geeft Tablets Magazine de Medion Lifetab P8911 uit onze review weg. Je kunt heel simpel meedoen met deze zomeractie door onder dit bericht een reactie achter te laten met een goede reden waarom jij deze zomer de Medion Lifetab P8911 goed kunt gebruiken. Vergeet niet een geldig e-mailadres te gebruiken zodat we contact met je kunnen opnemen, en dit artikel via één van de social media-kanalen (onderstaande knoppen) te delen.

Winnaar!

Beste Anita H., gefeliciteerd met je nieuwe tablet! We nemen contact met je op. Voor iedereen geld; bedankt voor het meedoen en de leuke reactie. Houd de website in de gaten want binnenkort geven we weer wat leuks weg!

Reacties (55)