Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘12.9-inch iPad Pro krijgt optionele Force Touch-stylus’

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 10:55 CategorieiPad

De gerespecteerde analist Ming Chi-Kuo van KGI Securities denkt dat de iPad Pro wordt voorzien van een optionele Force Touch-stylus. Mogelijk gaat die stylus lijken op de verbeterde Pencil van de makers van de iPad-applicatie Paper.

Gerucht: iPad Pro krijgt Force Touch-stylus

Volgens de gerespecteerde analist Ming Chi-Kuo van KGI Securities is het zo dat de onaangekondigde iPad Pro wordt voorzien van een optionele Force Touch-stylus, die mogelijk gaat lijken op de Pencil van de makers van de iPad-applicatie Papers. De analist is van mening dat Apple tussen september en oktober met de productie van de iPad Pro begint en dat die stylus dus zal gebruikmaken van het Force Touch-scherm, waar al vaker geruchten over zijn verschenen. Ook zou er een stylus met Lightning-oplader verschijnen.

Het Force Touch-scherm zou Apple iPad Pro-eigenaren het gemakkelijker moeten maken het grotere scherm van de iPad te navigeren en zo’n stylus zou de beste manier zijn om mensen met een groter scherm te laten werken. Force Touch werd voor het eerste geïntroduceerd op Apple Watch, maar vond z’n weg al snel naar de Macbook-productlijn. Daarom denkt KGI Securities nu dat het niet vreemd zou zijn als de volgende iPad (of iPhone) voorzien zou worden van dezelfde technologie; en dat vinden wij ook geen vreemde gedachte.

Al zal Force Touch in combinatie met een groot scherm aanvankelijk misschien vreemd aanvoelen en daarom is het interessant om te zien waar Apple mee op de proppen gaat komen, mocht dit allemaal waar blijken te zijn. De verwachting is ook dat Apple de iPad Pro volgende maand gaan aankondigen tijdens een jaarlijks evenement, samen met de nieuwe iPhones en de iPad Mini 4. Over de iPad Air 3 wordt gezegd dat we die pas in het jaar erop gaan tegenkomen, omdat het anders de markt voor de Pro kannibaliseert of andersom.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.