Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Aspire R 11 (R3-131T) convertible te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2015, 12:46 CategorieWindows

Acer heeft een aantal weken terug diverse nieuwe hybride laptops/tablets aangekondigd en inmiddels liggen de eerste modellen in de winkels. Je kunt in Nederland naar de winkel voor de Aspire R 11 (R3-131T), een convertible met Windows-software.

De Aspire Switch-modellen die Acer in juni aankondigde kennen we al een tijdje en hoewel de specificaties en het design aantrekkelijk zijn verschoof onze aandacht al snel naar een, op het eerste gezicht, interessanter model. Acer brengt namelijk de Aspire R 11 (R3-131T) naar Nederland, een convertible met een scharnier dat het display 360 graden kan draaien. Hierdoor zijn verschillende modi, waaronder een tabletmodus, te gebruiken.

Deze convertible draait op Windows 8.1-software (met upgrade naar Windows 10 die reeds beschikbaar is), beschikt over een 11.6-inch display en komt met maximaal 8GB aan werkgeheugen en 1TB aan opslaggeheugen. Ook komt het apparaat met een SD-kaartlezer waarmee het interne geheugen uitgebreid kan worden, een webcam aan de voorzijde waarmee videogesprekken in HD-kwaliteit te voeren zijn, een HDMI-poort en een VGA-poort voor verbinding met een extern display, een usb 2.0- en usb 3.0-poort voor koppeling met accessoires of een pc, en Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie. De adviesprijs voor dit model is 399 euro.

  • Delen:
Acer Aspire R11 (R3-131T)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.