Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia One 7 (B1-770) duikt op voor IFA-aankondiging

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2015, 11:04 CategorieAndroid

Afgelopen juni presenteerde Acer twee nieuwe Android tablets, de Iconia One 8 en Iconia One 7, maar daar houdt het niet mee op. De Taiwanese fabrikant komt volgende week, tijdens IFA 2015, namelijk met wederom nieuwe modellen. Eén van deze modellen is waarschijnlijk de Iconia One 7 (B1-770).

De Italiaanse collega’s van Notebookitalia hebben deze week nagenoeg alle informatie over de Iconia One 7 (B1-770) in handen gekregen. Deze tablet is nog niet officieel aangekondigd maar we verwachten dat dit volgende week tijdens IFA 2015 gebeurt. De tablet is een instapmodel met weinig indrukwekkende specificaties.

Zo komt de nieuwe Iconia One 7 met een 7-inch lcd-display dat voorzien is van een 1.024 bij 600 pixels resolutie en draait het apparaat op een MediaTek MT8127A-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz. Verder zou de tablet voorzien zijn van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, WiFi 802.11n, een 2 megapixel camera aan de achterzijde en een 0,3 megapixel webcam aan de voorzijde.

Ook komt de Iconia One 7 met Android 5.0 Lollipop-software, met daar overheen een lichte skin van Acer. De tablet beschikt over een 2.780mAh accu, heeft een gewicht van 280 gram en een profiel van 9,5 millimeter. Qua design lijkt de tablet veel op zijn voorganger, onder meer met een achterzijde die voorzijn is van een textuur waarmee de grip verbeterd moet worden.

Over de prijs en beschikbaarheid van de Iconia One 7 weten we nog niks maar we gaan er vanuit dat we je volgende week meer kunnen vertellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.