Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeelding Yoga Tablet 3 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2015, 15:33 CategorieAndroid

Vermoedelijk is de eerste afbeelding van de Yoga Tablet 3 opgedoken. Lenovo heeft echter nog niets over de tablet in kwestie losgelaten. We zijn er eerder dit jaar al twee keer eerder details over de aankomende Android-tablet verschenen.

Lenovo Yoga Tablet 3: is dit hem?

Hoewel Lenovo officieel de Yoga Tablet 3 nog moet aankondigen, weten we al bijna zeker dat het apparaat aanstaande is. Eerder dook de Android 5.1-tablet namelijk al op bij de FCC, terwijl we hem vlak daarvoor al tegenkwamen bij de Bluetooth SIG-organisatie. Op vrijdagochtend is echter de eerste afbeelding van deze onaangekondigde, maar vrijwel zeker aankomende tablet opgedoken, waarop we helaas maar weinig verrassingen zien – als we al iets kunnen zien, aangezien het een behoorlijk kleine foto is.

afbeelding-yoga-tablet-3

Op het eerste gezicht vertoont de tablet weinig verschillende ten opzichte van vorige modellen. Het lijkt er echter wel op dat de onderkant van de tablet, waar je die flinke rand tegenkomt, veel massiever is en duidelijk mogelijk dus steviger. Mogelijk betekent dit ook dat de batterij van meer energievermogen is voorzien, aangezien de batterij van voorgaande modellen ook in die dikke rand zit. Ook lijkt het erop dat de kickstand wat hoger staat – maar voor alles geldt dat het ook te maken kan hebben met de hoek van de afbeelding.

Over de tablet wordt gezegd dat het een behoorlijke midranger wordt. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon-processor (mogelijk de 210) moeten gaan zitten, die geklokt is op 1,1GHz. Het acht inch ips display heeft waarschijnlijk een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Verder zou de Yoga Tablet 3 voorzien zijn van WiFi, Bluetooth 4.0 en een mobiele internetverbinding. Ook zou het apparaat 1GB aan werkgeheugen evenals 16B aan interne opslagruimte krijgen. Het besturingssysteem is naar alle waarschijnlijkheid Android 5.1.

Lees ook nog even onze uitgebreide review van de meest geavanceerde Yoga Tablet, de Yoga Tablet 2 Pro met ingebouwde projector.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Android Lollipop (5.1)