Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon Fire-tablet met sd-kaartondersteuning onderweg’

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2015, 11:00 CategorieAndroid

Amazon heeft mogelijk een nieuwe Fire-tablet in de maak, zo blijkt uit een nogal opvallende FCC-registratie, aldus een oplettende blogger. Deze blogger heeft het in het verleden wel vaker bij het juist eind gehad als het om Amazon-producten gaat.

Gerucht: nieuwe Amazon Fire-tablet op komst

Wanneer Amazon nieuwe tablet lanceert, dan gebeurt dat meestal in de herfst. En wanneer de herfst aanstaande is, dan is er één blogger die extra oplet bij de FCC, de Amerikaanse waakhond op het gebied van telecommunicatie, en probeert Amazon-producten te spotten voordat ze worden aangekondigd. Amazon vult zo’n FCC-applicatie namelijk nooit onder eigen naam in en doet dat altijd onder bedrijven met merkwaardige namen. Hoe de blogger dit doet is niet bekend, maar hij heeft het vaak bij het juist eind.

Amazon haalt vaak van alles uit de kast om ervoor te zorgen dat onaangekondigde producten ook verborgen blijven en gebruikt daardoor postbussen en VoIP-telefoonnummers, maar het lijkt erop dat blogger Dave Zatz niets ontgaat. Zo heeft Zatz deze week een nieuwe ontdekking gedaan: een nieuwe Amazon Fire-tablet met sd-kaartondersteuning. Eerder wist Zatz het bestaan van de  Fire Phone, Amazon Dash-knoppen en Fire TV al te achterhalen, voordat Amazon de producten officieel had aangekondigd.

Helaas weten we op dit moment nog helemaal niets over de aankondigde tablet van Amazon. Het idee dat Amazon een tablet met sd-kaartondersteuning uitbrengt lijkt een beetje vreemd, omdat de fabrikant consumenten altijd aanstuurt om hun cloud- en serverdiensten te gebruiken, zoals Amazon Instant Video, Amazon Prime Music en natuurlijk hun eigen cloudopslagdienst. Het kan natuurlijk altijd dat Zatz het mis heeft, maar totdat Amazon het product zelf aankondigt, weten we helaas niets zeker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.