Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple nodigt pers uit voor iPhone-event op 9 september

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 22:34 CategorieApple

Apple heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor het iPhone-event op 9 september, waar naast de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus waarschijnlijk ook de iPad Pro geïntroduceerd gaat worden.

Apple event

Apple heeft zojuist hun langverwachte iPhone-event aangekondigd, dat jaarlijks plaats vindt. Verschillende journalisten hebben een uitnodiging ontvangen voor een event op woensdag 9 september. Dat wisten we al langer, dankzij een aantal geruchten, maar de plek waar het event gehouden wordt is verrassender: het Bill Graham Civic Auditorium, in San Francisco. Daar heeft Apple nooit eerder een product aangekondigd, en er is plek voor maar liefst 7000 mensen. Het is dus duidelijk dat het niet zomaar een event met wat aankondigingen gaan worden, maar echt iets speciaals. Maar wat weten we nou eigenlijk over wat Apple van plan is? Het is duidelijk dat Apple de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus gaat aankondigen, al gaan we volgens verschillende geruchten de iPhone 6 Plus pas op 18 september zien.

De nieuwe iPhones zouden een betere camera krijgen, en Force Touch. Force Touch maakt verschillende interacties met je scherm mogelijk, doordat je iPhone kan registreren hoe hard je drukt. Denk aan de rechtermuisknop op je muis, of een kwast die je harder op het papier kunt drukken door je vinger harder op het scherm te laten drukken. De techniek kennen we al van de Apple Watch en de nieuwste Macbooks. Deze week lekte de verpakking van de iPhone 6S Plus, op de Chinese site cnBeta. Op de afbeelding zien we iPhone staan met op de achtergrond een vlinder. Volgens verschillende geruchten wijst dat op geanimeerde wallpapers, die Apple zou gaan introduceren op 9 september.

De bewegende wallpapers ken je misschien wel van de Apple Watch, waarop je bewegende bloemen ziet. Verder gaan we hopelijk eindelijk de nieuwe iPad Pro zien, en verschillende geruchten wijzen op de terugkeer van de Apple TV. Verder weten we zeker dat Apple iOS 9 en WatchOS 2 gaat introduceren, en we konden natuurlijk al langer aan de slag met OS X El Capitan. Je kunt het event live volgen op Mac, iPhone, iPad, Apple TV en Windows 10. Als je Siri om een hint vraagt, zoals Apple iedereen aanspoort te doen op de uitnodiging, krijg je verschillende komische antwoorden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.