Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow-launcher van Microsoft geüpdatet in bèta-groep

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2015, 16:30 CategorieAndroid

Microsoft heeft de Arrow-launcher voor Android van een update voorzien, die een aantal nieuwe functies met zich meebrengt. Ook zien we dat het logo van de launcher is aangepast. De Arrow-launcher is momenteel nog niet in Google Play verkrijgbaar.

Android-launcher Arrow voorzien van update

Microsoft heeft deze week een verse update vrijgegeven voor de Arrow-launcher, een applicatie voor Android. Met de Arrow-launcher kun je het uiterlijk en de interface van je Android aanpassen, misschien wel precies zoals jij het wil hebben. De doet ons een beetje denken aan Aviate, maar dan minder gericht op contextuele aanbevelingen. Je kunt je voor de bèta aanmelden via Google+, het sociale netwerk van Google, of door gewoon het apk-bestand via APK Mirror te downloaden. Arrow staat nog niet in Google Play.

Het eerste dat opvalt nadat je de launcher hebt geüpdatet is waarschijnlijk het nieuwe logo. Wanneer je de app daadwerkelijk opstart, dan zul je meteen zien wat de belangrijke veranderingen zijn. Zo heeft Microsoft ervoor gezorgd dat recent en nieuw geïnstalleerde applicaties naar de pagina zijn verplaatst waar alle apps te vinden zijn. De Apps-pagina is er nu alleen voor de apps die je het meeste gebruikt. Ook heeft Microsoft het aantal contacten op de People-pagina verhoogd van één naar drie contacten op die pagina.

Enkele andere verbeteringen op een rij:

  • Er is nu een transparante navigatiebalk;
  • Verbeterde ‘eerste ervaring’;
  • Crashen zijn met dertig procent teruggebracht;
  • Batterijverbruik is met twintig procent teruggebracht;
  • Tussen de pagina’s swipen gaat een stuk sneller;
  • Algemene prestatieverbeteringen en user interface-aanpassingen.

De nieuwste update heet Beta 4 en is vanaf deze externe pagina te downloaden. Je kunt je voor de bèta aanmelden via Google+, het sociale netwerk van Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.