Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow-launcher van Microsoft ondersteunt widgets

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2015, 9:17 CategorieAndroid

Microsoft heeft bekendgemaakt dat zijn kersverse Android-launcher Arrow vanaf nu ook ondersteuning aanbiedt voor widgets. Waarom dit eerder niet het geval was, is helaas onbekend, maar we zijn blij dat de ondersteuning er nu alsnog is.

Arrow-launcher, nu met widgets

Microsoft heeft deze week een nieuwe update vrijgegeven voor de onlangs in bèta gelanceerde Arrow-launcher voor Android. Deze update brengt de ondersteuning voor widgets met zich mee, een kenmerkende feature van Android waar bijvoorbeeld iOS heel lang zonder heeft moeten doen. Helaas is het zo dat die widgets niet overal te plaatsen zijn waar je wil; in plaats daarvan bidt Arrow een compleet aparte pagina aan voor widgets, zodat alles overzichtelijk gescheiden blijft. Gelukkig kunnen we die widgets we groter en kleiner maken.

Ook is er een nieuw icoontje voor de standaard browser op Android, al is ons niet duidelijk of dit nu is gebeurd of met een eerdere, kleine update. De Arrow-launcher voor Android is momenteel nog niet verkrijgbaar in Google Play, maar is al wel te testen in bèta of wanneer iemand het apk-bestand vrijgeeft op APK Mirror. De Arrow-laucher is met name handige voor de mensen die hun toestellen zakelijk gebruiken en vaak dezelfde applicaties gebruiken, aangezien de software automatisch de apps naar voren brengt die je vaak gebruikt.

Microsoft zet de trend om meer software voor andere platformen te maken voort en leverde onlangs een gloednieuwe Android-launcher af, die nu in bèta-vorm te verkrijgen is. De launcher heet Arrow en doet ons een beetje denken aan Aviate, maar dan minder gericht op contextuele aanbevelingen. Je kunt je voor de bèta aanmelden via Google+, het sociale netwerk van Google, of door gewoon het apk-bestand via APK Mirror te downloaden. Houd er dan wel rekening mee dat je mogelijk wat langer op nieuwe updates moet wachten.

Download de app via APK Mirror (oude versie).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.