Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bethesda geeft statistieken vrij van Fallout Shelter

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 11:20 CategorieAndroid

Speluitgever Bethesda heeft enkele leuke statistieken vrijgegeven over de game Fallout Shelter, die nu verkrijgbaar is voor Android en iOS. De statistieken laten goed zien met wat voor hit de studio te maken heeft; zo zijn er al meer dan 85 miljoen Vaults gemaakt.

Fallout Shelter: dit deden de spelers

Hoewel speluitgever Bethesda zich tot dit jaar vrijwel alleen concentreerde op de populaire spelcomputers en pc, heeft het bedrijf toch een mobiele game uitgebracht, die ook nog eens meteen een hit blijkt te zijn. Mobile gaming is booming business en de Fallout-franchise is populairder dan ooit tevoren, dus een simpele theoretische optelsom had ook niets anders kunnen voorspellen dan het succes van Fallout Shelter. Fallout Shelter is te downloaden voor zowel Android als iOS en is volledig gratis te spelen.

De game is nu al zo’n twee maanden geleden uitgebracht voor iOS, terwijl de Android-versie nog maar een week oud is, maar dat heeft Bethesda er niet van weerhouden alsnog met enkele grappige statistieken op de proppen te komen, die goed laten zien met wat voor hit we nu eigenlijk te maken hebben. Soms geven grote uitgevers dit soort statistieken vrij van populaire games. Eerder bracht ontwikkelaar BioWare nog een soortgelijke sheet uit over de game Dragon Age Inquisition, bijvoorbeeld.

Je kunt alle statistieken hieronder bekijken. De meest belangrijke zijn misschien wel die van het aantal Vaults dat gemaakt is (meer dan 85 miljoen), het aantal uur dat spelers in de game hebben gestopt (bijna dertig miljoen uur) en de hoeveelheid games zijn opgestart (meer dan één miljard). Dit zijn echt gigantische cijfers, ook voor een franchise als Fallout. Mocht je de game nog steeds niet gedownload en gespeeld hebben, dan vind je onderaan de statistieken de downloadlinks naar de respectievelijke downloadpagina’s.

FalloutShelter_Infographic_v10-EN

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.