Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #109

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je simpel tekst verwerkt.

Native Clipboard

Tekst kopiëren en plakken kan nog wel eens onhandig zijn op een touchscreen en de app Native Clipboard kan je daarbij helpen. Wanneer je twee keer tapt op een tekstveld, dan verschijnt er een zwevend scherm op het display. In dat schermpje vind je al je recent gekopieerde teksten terug. Belangrijke gegevens kun je vastzetten, zodat ze niet verdwijnen. Gelukkig kun je het zwevende schermpje ook bewegen, zodat die zich niet altijd boven je toetsenbord bevindt. Met een veeg verwijderd je ook een gekopieerde tekst.

native-clipboard1

Native Clipboard is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Native Clipboard

Monospace BETA

Monospace BETA is een tekstverwerker van de makers van de Today Calendar. Het is een minimalistische editor – dat betekent dat je bij geen formats kunt instellen of kunt rekenen op een uitgebreide spellingscontrole. Ook heb je slechts toegang tot een gelimiteerde aantal view-opties en heb je geen mappen. Deze app is handig voor mensen die ongestoord en zonder al te veel poespas even iets willen opschrijven of code schrijven voor CMS-applicaties. Wel heeft Monospace een moderne Dropbox-integratie in het arsenaal.

monospace-beta

Monospace BETA is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Monospace BETA

Red Bull Alert | Alarm clock

Waarom Red Bull een alarmklok voor Android uitbrengt is een raadsel (los van de commerciële redenen), maar hij is er en hij is best tof. Het design van klok is helemaal volgens de standaarden van het Material Design. Bovendien krijg je ook allerlei gave foto’s te zien en geluiden te horen van extreme sporten. Daarnaast kan de app bijhouden hoe lang het duurt voordat je daadwerkelijk wakker wordt en kun je die… score vergelijken met je vrienden die deze applicatie ook gedownload hebben. Beat the snooze, zullen me maar zeggen.

redbull-alrm

Red Bull Alert | Alarm clock is gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Red Bull Alert | Alarm clock

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.