Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #110

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere de beste app voor het afspelen van offline muziek.

Rocket Player

Wanneer je nog niet bent overgestapt op een muziekstreamingdienst en je liever luistert naar je eigen muziek die je offline hebt opgeslagen op je Android-tablet, dan doe je er goed aan de Rocket Player te downloaden. Op het eerste gezicht lijkt deze app niet heel bijzonder, maar je komt er al gauw achter hoe uitgebreid Rocket Player is. Je kunt niet alleen zelf je thema wijzigen, maar ook de lyrics van een nummer zien, je muziek afspelen via Chromecast en met een optionele in-app-aankoop nog een aantal features ontgrendelen.

rocket-player-android - kopie

Rocket Player is gratis te downloaden uit Google Play, maar heeft in-app-aankopen.

  • Rocket Player

Sparkle 3 Genesis

Mocht je bekend zijn met de game Spore (van EA en Maxis), dan voel je je direct thuis in Sparkle 3 Genesis. In deze game bestuur je een micro-organisme dat moet zien te overleven en evolueren door het opeten van andere, kleinere wezens. Je begeeft je in een ogenschijnlijk oneindigende oceaan vol andere beesten, die het ook op jou gemunt hebben, waardoor je nog moet opletten ook. Uiteindelijk heb je ook nog de keuze om van jouw diertje een gevreesde vleeseter te maken of een rustige planteneten die zijn eigen ding doet.

sparkle-3-genesis - kopie

Sparkle 3 Genesis kost eenmalig 3,27 euro en is nu te downloaden uit Google Play.

  • Sparkle 3 Genesis

IBAN-tool

De overgang van het oude bankrekeningsysteem naar het nieuwe is voor veel mensen een heel obstakel geweest. Iets dat ooit – voornamelijk voor binnenlandse betalingen – zo simpel was, werd ineens ingewikkeld door de toevoeging van extra letters en cijfers. Met deze app kunt je van een Nederlands rekeningnummer de bijhorende IBAN (International Bank Account Number) opzoeken, om dat proces gemakkelijker te maken. Over het algemeen wordt deze app omschreven als handig, eentje die precies doet wat die moet doen.

iban-tool - kopie

IBAN-tool is nu gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • IBAN-tool

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.