Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #111

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige app waarmee je zelf muziek kunt maken.

Boxer Calendar

Ben je helemaal klaar met de standaard agenda/kalender die in Android gebouwd zit? Dan is Boxer Calendar het proberen waard. Deze agenda-app ziet er bijzonder strak uit en maakt dan ook gebruik van het Material Design-principe van Google. De app bevat alles dat je van een uitgebreide agenda-app mag verwachten en biedt ook de mogelijkheid om snel evenementen te plannen met andere Boxer-gebruikers. Natuurlijk is er de mogelijkheid om je agenda uit Google of Exchange te synchroniseren.

Boxer-Calendar

 

Boxer Calendar is gratis te downloaden uit Google Play, maar heeft in-app-aankopen.

  • Boxer Calendar

Stagelight

Ben je gek op muziek en doe je niets liever dan muziek luisteren, maken en delen? Dan is de app Stagelight wellicht interessant voor je. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor Android tablets en maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke maar geavanceerde manier muziek te maken. Het is eigenlijk een volledige een volledige muziekmaker-app, met de optimalisatie voor bediening middels touch. De focus ligt op techno en andere elektronische muziek, met een structuur waarin loops en vijf sets aan keyboard instrumenten benadrukt worden. Wanneer je meer instrumenten en mogelijkheden wilt ontgrendelen moet hier voor betaald worden.

Stagelight

Stagelight is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Stagelight

Google Hangouts

Google Hangouts, het vroegere Talk, ken je waarschijnlijk al maar Google heeft deze week een grote update voor de app uitgebracht. Google Hangouts 4.0 brengt eindelijk het complete Material Design waar menig Android-liefhebber ontzettend lang naar heeft uitgekeken. Eén van de grootste verandering aan het design van de user interface, is uiteraard de floating action button (FAB) rechts onderin beeld. Ook belangrijk is de toegevoegde ondersteuning voor het Android Wear-platform. Bovendien is het nu gemakkelijker om meer video’s en foto’s tegelijkertijd te versturen. Onder de motorkap is ook het één en ander aangepast, waardoor de app niet alleen sneller en soepeler draait, maar ook iets veiliger is.

Google-Hangouts-4

Google Hangouts is nu gratis te downloaden vanuit Google Play. Let wel; op dit moment staat versie 3.3 nog in de Nederlandse Play Store. We verwachten versie 4.0 een dezer dagen.

  • Google Hangouts

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.