Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #112

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer o.a. een app waarmee je je foto’s kunt verrijken.

Dreamify

Kijk eens goed naar de onderstaande foto: zo kun jij nu ook je foto’s verpesten of juist verrijken met de app Dreamify. Hoewel de app het woord ‘dream’ in de naam heeft, krijgen wij hier toch echt eerder nachtmerries van. De app baseert de onderstaande foto op basis van Googles Deep Dream-programma: software waarmee Google afbeeldingen kan herkennen zonder menselijke input. Wanneer je die techniek loslaat in de buitenwereld, zoals Google gedaan heeft, dan krijg je dus antislaapapplicaties zoals het onderstaande Dreamify.

dreamify

Dreamify is nu gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Dreamify

Focus

Focus is een mediagalerij voor Android met de nadruk op design, gebruikersgemak en efficiëntie en is helemaal ontworpen aan de hand van het Material Design, zonder zijn eigen gezicht te verliezen. Met Focus vind je al je foto’s snel terug zonder daarvoor allerlei mappen door te moeten scrollen, aangezien alles overzichtelijk in beeld gebracht en per maand gesorteerd is. Mocht je het nog specifieker willen hebben dan kun je zelf tags toevoegen – wil je echter zelf handmatig tags maken, dan zul je een in-app-aankoop moeten verrichten.

focus

Focus is nu te gratis downloaden vanuit Google Play, maar bevat we in-app-aankopen.

  • Focus

Snowball

Deze week hebben we ook een handige applicatie voor de phablet-gebruikers onder ons, aangezien we ons kunnen voorstellen dat een app als Snowball minder handig is voor een tablet. Snowball is een soort notificatiecentrum, waarmee je gemakkelijk kunt aangeven welke notificaties je wil en niet belangrijk vindt. Daarnaast is het mogelijk direct sms’jes te beantwoorden vanuit een notificatie en kan Snowball informatie halen uit je agenda en die presenteren wanneer dat nodig is. Een handige app voor dagelijks gebruik.

snowball

Snowball is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Snowball

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.