Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #113

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer o.a. een app waarmee je je favoriete muziek beluistert.

Encore Music

Stel: je weet nog niet zeker of je helemaal wil overstappen op een muziekstreamingdienst, omdat je eigenlijk nog niet dé service hebt gevonden waar je al je muziek op kunt terugvinden, maar je hebt al wel een Spotify-abonnement omdat het toch wel handig is, dan is Encore Music iets voor jou. Deze app kan namelijk zowel je offline muziek, die je op je smartphone of tablet hebt opgeslagen, als je online muziek, via Spotify, afspelen, zodat je eigenlijk nooit meer hoeft te kiezen welke app of welke muziek je nu wil beluisteren.

Encore is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Encore

Cinnamon Grocery Shopping List

Boodschappenlijstjes zijn extreem handig. Op Android heb je dan ook geen gebrek aan apps die je lijstjes laten maken. Cinnamon Grocery Shopping List is ook weer zo’n app, maar wel helemaal gehuld in het mooie Material Design. Daarnaast ben je ook in staat om je gemaakte lijstjes te delen met iemand uit je gezin, zodat iedereen weet wat je precies nodig hebt op welk moment. Ook is er een handige optie waarmee je kunt zien wat je in je karretje hebt, mocht je dát overzicht zijn verloren. De gratis app zit echter wel vol advertenties.

cinnamon-groot

Cinnamon Grocery Shopping List is nu gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Cinnamon Grocery Shopping List

Pintasking

Tablets en smartphones zijn ontzettend handig, maar vaak voor het gebruik van één app tegelijk. Ben je dus vaak onderweg terwijl je werkt of kijk je nog even die ene opdracht na op je phablet in de trein, dan heb je vaak meerdere apps tegelijkertijd nodig. En er snel tussen schakelen kan soms een beetje vervelend zijn en daar is waar Pintasking wat aan wil doen. Het stelt je in staat een app aan de zijkant van het scherm vast te pinnen, zodat je er altijd snel toegang tot hebt. Dit is met name handig voor tableteigenaars met Android als OS.

pintasking-groot

Pintasking is nu gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Pintasking

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.