Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #105

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2015, 9:31 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je trailers van films kunt bekijken.

Swipes

Swipes lijkt op een to-do app, maar is veel slimmer dan dat. Het principe is hetzelfde als die van een to-do app: verzamel activiteiten die je nog moet doen, en streep ze af zodra je ze klaar hebt. Maar Swipes heeft een aantal ingebouwde slimmigheden. Zo kun je vanuit andere bronnen taken in laten laden. Zo worden uitnodigingen voor meetings uit Gmail automatisch toegevoegd, evenals nieuwe taken uit Evernote. Ook handig is het snelle verplaatsen van activiteiten. Zo kun je ze verplaatsen naar over een aantal uur, of naar morgen, als je dan meer tijd hebt.

Swipes app

Swipes is gratis te downloaden uit de App Store, maar er is ook een web-versie voor op je computer.

  • Swipes

CineTrailer Cinema

Jaren geleden hadden een vriend en ik de gewoonte om op Front Row op de Mac trailers van films te bekijken. Gewoon, om te zien wat voor nieuwe films er de komende tijd uitkomen, maar ook omdat in een paar minuten de beste stukjes van een film getoond worden. CineTrailer Cinema vervult de functie van Front Row op de iPad. In de app worden alle trailers van de nieuwste en komende films verzameld, waarna je ze gratis kunt bekijken. Ook handig is de bioscoop-functie, waarmee je de trailers kunt bekijken van films die in de bioscoop bij jou in de buurt draaien.

Cintetrailer Cinema

CineTrailer Cinema is gratis te downloaden.

  • CineTrailer Cinema

Canabalt

Je ziet steeds meer infinite runner games, waarbij je zo lang mogelijk door moet rennen zonder fouten te maken in een level. Een van de eerste infinite runner apps was Canabalt. In Canabalt ren je over de daken van gebouwen die achter je instorten. Andres dan andere infinite runner games heeft Canabalt niet een modus, maar meerdere spelmogelijkheden. Zo kun je met andere mensen spelen door het scherm te delen. Maar Canabalt is vooral mooi. Het spel heeft prachtige graphics, die door de jaren heen geperfectioneerd zijn en heeft fantastische muziek.

Canabalt

Canabalt is te downloaden voor €2,99.

  • Canabalt

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.