Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #106

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je zelf een logo kunt ontwerpen.

This War of Mine

This War of Mine is een oorlogsspel, maar vanuit een heel andere hoek. In plaats van militair ben je namelijk een burger die in een belegerde stad woont, en moet overleven. Dat doe je door zelf beslissingen te maken, die later het hele verhaal kunnen veranderen. This War of Mine heeft twee cycli, namelijk dag en nacht. Overdag is het te gevaarlijk om naar buiten te gaan door de snipers die op de loer liggen en maak je spullen om te overleven. ’s Nachts kun je naar buiten, om op zoek te gaan naar nieuwe materialen of een betere schuilplek.

This War of Mine is te koop voor €14,99 in de App Store.

  • This War of Mine

Houzz

Heb je een kamer of misschien zelfs een heel huis die je opnieuw in wilt richten? Grote kans dat je dan op Pinterest kijkt. Geen gekke keuze, maar als je echt veel inspiratie op wilt doen download je de Houzz-app. CNN noemt de app de ‘Wikipedia van interieur- en exterieurdesign’, ik zie het liever als gespecialiseerde Pinterest. De app heeft meer dan vijf miljoen foto’s van interessante kleuren, meubels en stijlen. Je kunt stijlen opslaan, producten direct vanuit de app kopen, professionals inhuren en blogs lezen van anderen die hun huis (opnieuw) ingericht hebben.

Houzz iPad app

Houzz is gratis te downloaden.

  • Houzz

LogoScopic

Elk bedrijf heeft een logo nodig, zodat het bedrijf voor iedereen in een oogopslag te herkennen is. Daarvoor kun je een ontwerper inhuren, maar als je zzp’er bent of een klein bedrijfje naast je werk hebt, volstaat zelf maken ook. Met LogoScopic kun je zelf je eigen logo ontwerpen, zonder dat je eerst de boeken in moet duiken om een ontwerp-programma te leren. Je kiest eerst uit verschillende stijlen, kiest vervolgens een logo, lettertype, voert de naam van je bedrijf in en als laatste nog even de kleuren. Voila, je logo is af.

Logoscopic

LogoScopic is gratis te downloaden in de App Store.

  • LogoScopic

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.