Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #107

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je leert ontspannen door te kleuren.

Craftsy

Pinterest en Etsy zijn leuke websites om door te kijken, maar een nadeel is dat je vaak alleen een eindresultaat ziet, en niet de stappen uitgelegd krijgt om bij het eindproduct te komen. Met Craftsy kan dat wel. De app heeft een uitgebreide bibliotheek vol leuke projecten, van koken tot schilderen en van breien tot tuinieren. Elk project bevat niet alleen mooie foto’s, maar ook uitleg hoe je het zelf kunt maken, vaak uitgelegd aan de hand van video’s. Video’s kunnen offline opgeslagen worden, zodat je ook zonder internet inspiratie op kunt doen. Ook handig is de mogelijkheid om direct via de app spullen te kopen voor je volgende project, zoals garen en kooksets.

Craftsy

Craftsy is gratis te downloaden in de App Store.

  • Craftsy

Wezzoo

Wezzoo is een nieuwe app waarmee je het weer kunt bekijken. Maar, in plaats van professionele meteorologen bepalen gebruikers het weer. Die kunnen namelijk delen hoe het weer is op de plek waar ze nu zijn. Dat kost maar twee klikken, en heb je dus zo gedaan. Vervolgens kan aan de stand van de wind gekeken worden hoe dit weer zich gaat verspreiden en dus hoe het weer van morgen, overmorgen of over een week eruitziet.

Wezzoo

Wezzoo is gratis te downloaden.

  • Wezzoo

Colorfy

Kleuren kan een ontspannende bezigheid zijn, en er zijn steeps meer volwassenen die ook gaan kleuren. Op de iPad kun je nu ook kleuren, met de app colorfy. De app zit vol met mandala’s en andere tekeningen die je kunt kleuren, maar het grootste voordeel van de app is toch wel dat je beschikking hebt tot de undo-functie: maak je een foutje, dan kun je die gewoon digitaal uitgummen. Nu kan dat natuurlijk ervoor zorgen dat je niet uiterst geconcentreerd bezig bent omdat ‘je het toch wel kunt fixen later’, dus het terugdraaien is beperkt tot 5 stappen zodat je zo ontspannen mogelijk bent na het kleuren.

Colorfy

Colorfy is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Colorfy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.