Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #108

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je geld beter kunt beheren.

Lynx

Lees en deel je graag artikelen op het internet maar wil je je Twitter of Facebook-pagina er niet mee spammen? Lynx is een app die puur en alleen maar gaat om het delen van de beste artikelen. Je kunt bepaalde onderwerpen volgen en zo nieuwe artikelen ontdekken, of je vrienden volgen om erachter te komen wat het bezig houdt en wat ze lezen. Natuurlijk kun je zelf ook artikelen delen. Je kiest naar wie je een artikel wilt sturen, drukt op verzenden en het artikel is gedeeld.

Lynx iPad app

Lynx is gratis te downloaden.

  • Lynx

Money Pro

Money Pro is een app voor mensen met een gat in hun hand, maar ook voor mensen die een overzicht van hun uitgaven en inkomsten willen hebben. Elke keer dat je iets uitgeeft of er geld binnenkomt kun je dit toevoegen in de app, en door een categorie aan te klikken krijg je na een tijdje een volledig overzicht van je uitgaven per categorie. Spaar je ergens voor of vind je dat er ergens teveel geld aan uitgeeft, dan kun je doelen stellen om deze te bereiken. Money Pro is ook beschikbaar op de Mac en synchroniseert via iCloud zodat je altijd je laatste gegevens bij de hand hebt.

Money Pro iPad

Money Pro kost €4,99 in de App Store.

  • Money Pro

Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Pro is een van de bekendste programma’s voor computers waarmee je films kunt bewerken. Adobe Premiere Clip is de iPad-versie van deze software. Adobe Premiere Clip is echter niet bedoelt om hele films mee te bewerken, de makers hebben de app gebouwd met in hun hoofd een gebruiker die af en toe een paar clipjes aan elkaar wilt maken, wat muziek erbij doet en het vervolgens deelt op social media. Maar, Adobe Premiere Clip is ook een prima app om een ruwe edit te maken, die je later in Adobe Premiere Pro kunt perfectioneren.

Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip is gratis te downloaden, maar voor sommige functies is een Creative Cloud-abonnement vereist.

  • Adobe Premiere Clip

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.